Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

McIntosh MC275 mk V erősítő eladó

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Reel to Reel
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 29

Re: McIntosh MC275 mk V erősítő eladó

Hozzászólás Szerző: Reel to Reel »

A múlt hétvégén az erősítőt feltettem a zenehallgató fotelem melletti kallax tetejére, amolyan műtárgy ként, a feleségem meglátta és azt mondta, hogy "de szép ez az erősítő", több mint 20 éve hallgatok otthon zenét komolyabban, megfordult nálam ez idő alatt számtalan készülék, de ezt a mondatot, még egyszer sem hallottam, ezért úgy gondolom, hogy ezt a drágaságot a mai naptól egy kicsit felárazom, ami azt jelenti, hogy az erősítő ára 2M Ft-ra emelkedett, cserébe maximum ettől drágább karórát tudok beszámolni, a csere érték természetesen magasabb mint az eladási ár. ...... ja és megkérném a kedves érdeklődőket, hogy 1,5M-es ajánlattal ne is keressenek, köszönöm.

Az erősítő vételára: 2.000.000,-Ft
IMG_0540.jpeg

Utoljára Reel to Reel ugrasztotta előre 2026.07.05., vas. 21:40-kor.

Reel to Reel
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Re: McIntosh MC275 mk V erősítő eladó

A múlt hétvégén az erősítőt feltettem a zenehallgató fotelem melletti kallax tetejére, amolyan műtárgy ként, a feleségem meglátta és azt mondta, hogy "de szép ez az erősítő", több mint 20 éve hallgatok otthon zenét komolyabban, megfordult nálam ez idő alatt számtalan készülék, de ezt a mondatot, még egyszer sem hallottam, ezért úgy gondolom, hogy ezt a drágaságot a mai naptól egy kicsit felárazom, ami azt jelenti, hogy az erősítő ára 2M Ft-ra emelkedett, cserébe maximum ettől drágább karórát tudok beszámolni, a csere érték természetesen magasabb mint az eladási ár. ...... ja és megkérném a kedves érdeklődőket, hogy 1,5M-es ajánlattal ne is keressenek, köszönöm.

Az erősítő vételára: 2.000.000,-Ft
IMG_0540.jpeg

Reel to Reel
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

McIntosh MC275 mk V erősítő eladó

Eladásra kínálok egy McIntosh MC275 mk V csöves erősítő, a legendákról nem kell meséket írni, ez az utolsó előtti verzió és szerintem az eddigi legjobb 275, volt nekem Original Version 1961-1971 is, szerintem ez jobb konstrukció és jobban is szól.
Beszámításból került hozzám, gyakorlatilag új állapotban, egy úriember 2db-ot vett belőle és monoblokkként akarta használni erre viszont sosem került sor.
Nálam keveset futott, gyakorlatilag csak kipróbálva volt, doboza papírjai megvannak.

Ára ennek megfelelően: 1.800.000,-Ft
Budapesten a XVI. kerületben található.
[email protected]
06305398228
IMG_3917.jpeg

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”