Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rega IO
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 691
Re: Rega IO
Made in England - hand built :)
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
- GTomi
- V.I.P.

Re: Rega IO
Kiszedtem a helyéről, dobozolva, két kép a hátuljáról, hogy teljes legyen a kép.
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
- GTomi
- V.I.P.

Rega IO
Eladóvá vált Rega IO erősítőm, típuson belüli továbblépés miatt.
irányára legyen: 130.000.-
Imádom, szeretem, a 2x30 watt-os teljesítménye a 86dB, 8ohm-os hangfalaimhoz bőven elég volt. Hangja a belépőkategórián túlmutat (természetesen szvsz), középmélyben és részletességben nagyon jó, a nagyobb testvér phono-ját kapta meg.
Fejhallgató kimenete is jól szól, de csak próba erejéig próbáltam ki, 2 vonali bemenet + MM phono.
180 x 68 x 290 mm-es, tehát nem nagy, 2,9 kg.
Távirányítója makulátlan, nem használtam. Doboza és leírás meg van, sőt a saját tápkábele is bontatlanul :) , de úgysem azzal használja majd aki megveszi.
Neten, youtube-on található róla mindenféle teszt, vélemény, előny/hátrány.
Most csak ez elejéről készítettem képet, nem akartam kiszedni a helyéről. A fólia még rajta van az előlapon, vettem észre, hogy fotóztam.
Jelenleg Sopronban van, de havonta párszor megyek Bp-re, egyeztetés kérdése.
Postázni nem szeretném feltétlenül.
Fórumtárstól vettem, előző hirdetés: viewtopic.php?f=32&t=206525&p=2895293&h ... o#p2895293
irányára legyen: 130.000.-
Imádom, szeretem, a 2x30 watt-os teljesítménye a 86dB, 8ohm-os hangfalaimhoz bőven elég volt. Hangja a belépőkategórián túlmutat (természetesen szvsz), középmélyben és részletességben nagyon jó, a nagyobb testvér phono-ját kapta meg.
Fejhallgató kimenete is jól szól, de csak próba erejéig próbáltam ki, 2 vonali bemenet + MM phono.
180 x 68 x 290 mm-es, tehát nem nagy, 2,9 kg.
Távirányítója makulátlan, nem használtam. Doboza és leírás meg van, sőt a saját tápkábele is bontatlanul :) , de úgysem azzal használja majd aki megveszi.
Neten, youtube-on található róla mindenféle teszt, vélemény, előny/hátrány.
Most csak ez elejéről készítettem képet, nem akartam kiszedni a helyéről. A fólia még rajta van az előlapon, vettem észre, hogy fotóztam.
Jelenleg Sopronban van, de havonta párszor megyek Bp-re, egyeztetés kérdése.
Postázni nem szeretném feltétlenül.
Fórumtárstól vettem, előző hirdetés: viewtopic.php?f=32&t=206525&p=2895293&h ... o#p2895293