Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Audio Research VSi60 eladó

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
Lanszelot
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 44

Re: Audio Research VSi60 eladó

Hozzászólás Szerző: Lanszelot »

Elkelt! Egy kedves fórumtárs éppen Tiszakécskén tartókodott a termálfürdőben. Eljött, megnézte, meghallgatta és különösebb alku nélkül vitte is. Köszönöm neki innen is a korrekt vásárlást!

Lanszelot
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 44

Audio Research VSi60 eladó

Hozzászólás Szerző: Lanszelot »

Audio Research VSi60 eladó. Doboza, tartozékai megvannak. Használtan vásároltam egyik barátomtól Magyarországon. Azt gondolom műszakilag kifogástalan, külsőleg is nagyon szép az állapota. Eladás oka, sok az erősítő itthon és szelektálni kell. A jelenleg benne található csövekkel lehet megvásárolni. Van két garnitúra 6550 csőkészlet az egyiket adom vele.
Ezek nem voltak még használva. A többi is eladó lehet, de külön megállapodás kérdése. Mivel van egy VS115 végfokom a KT-120 6H30 csöveket ott tudom használni.

Tiszakécskén található, tesztelhető.

A súlya miatt nem postázom, de megegyezés szerint el tudom vinni, ha valakinek ezen múlik a vásárlás.

Telefon: +36-30-207-0858

Irányára: 1.050.000 Ft

Csövekre nem mondok árat, ha lesz komoly érdeklődő, akkor megbeszéljük.

Kérdés esetén hívjatok inkább!
Csatolmányok
IMG_7364.JPEG
IMG_7363.JPEG
IMG_7362.JPEG
IMG_7361.JPEG
IMG_7360.JPEG
IMG_7359.JPEG
IMG_7358.JPEG

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”