Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Musical Fidelity M6 500i
Re: Musical Fidelity M6 500i
Az erősítőre érkezett ,,nagy" érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttem,hogy egyelőre marad.
Én úgy gondolom,hogy manapság amikor egy jobb kábelért elkérnek 3-400eFt-t,akkor ez
az erősítő a maga műszaki tudásával-megépítettségével bőven megéri a nagyságrendileg 700eFt-t.
Köszönöm a lehetőséget.
Üd.:József
Én úgy gondolom,hogy manapság amikor egy jobb kábelért elkérnek 3-400eFt-t,akkor ez
az erősítő a maga műszaki tudásával-megépítettségével bőven megéri a nagyságrendileg 700eFt-t.
Köszönöm a lehetőséget.
Üd.:József
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 8
Re: Musical Fidelity M6 500i
Szia József,
Láttam a hirdetést gyönyörű erősítő, azt megkérdezhetem hogy milyen hangfalakat hajt és mi lesz helyette ?
Én is gondolkozom a MF vonalon ...
Köszönettel, Tamás
Láttam a hirdetést gyönyörű erősítő, azt megkérdezhetem hogy milyen hangfalakat hajt és mi lesz helyette ?
Én is gondolkozom a MF vonalon ...
Köszönettel, Tamás
Musical Fidelity M6 500i
Eladó a fent nevezett erősítő gyári,karcmentes állapotban.
Nagy teljesítményű 2x500 W 8 ohm-n.
Kiemelkedő műszaki teljesítmény,masszívan megépített gyártási minőség.
Könnyed semleges,selymes hang,hatalmas dinamika széles és mély hangtérrel.
Tökéletesen meghajt bármilyen hangszórót.
20Hz - 20kHz frekvencia átvitellel,30kg súllyal,44x16x46cm méretekkel.
A neten sok információ és kép rendelkezésre áll.
Kiskunhalason vásárlás előtt kipróbálható előre egyeztetett időpontban.
Kizárólag személyes átvétellel eladó.
Távirányítója karcmentes,gyári dupla doboza a textil zsákjával rendelkezésre áll.
Soha nem hibásodott meg, belenyúlásmentes.
Ár: 750.000,-Ft.
Kizárólag addig eladó,amíg a kiszemelt utód megvan.
Érdeklődni privát üzenetben kérem.
József
Nagy teljesítményű 2x500 W 8 ohm-n.
Kiemelkedő műszaki teljesítmény,masszívan megépített gyártási minőség.
Könnyed semleges,selymes hang,hatalmas dinamika széles és mély hangtérrel.
Tökéletesen meghajt bármilyen hangszórót.
20Hz - 20kHz frekvencia átvitellel,30kg súllyal,44x16x46cm méretekkel.
A neten sok információ és kép rendelkezésre áll.
Kiskunhalason vásárlás előtt kipróbálható előre egyeztetett időpontban.
Kizárólag személyes átvétellel eladó.
Távirányítója karcmentes,gyári dupla doboza a textil zsákjával rendelkezésre áll.
Soha nem hibásodott meg, belenyúlásmentes.
Ár: 750.000,-Ft.
Kizárólag addig eladó,amíg a kiszemelt utód megvan.
Érdeklődni privát üzenetben kérem.
József
Re: Musical Fidelity M6500i
Az első kerdésedre a válasz: úgy gondoltam, hogy odaírom.
Egyébként köszönöm, hogy ilyen szépen megvilágítottad a lényeget. Pontosan azt írtam, hogy nem minden tekintetben jobb választás. Pont mint a két Mitsu!
Egyébként köszönöm, hogy ilyen szépen megvilágítottad a lényeget. Pontosan azt írtam, hogy nem minden tekintetben jobb választás. Pont mint a két Mitsu!
"Véletlenek márpedig nincsenek. Minden mindennel összefügg."
Az utolsó mondat miért kellett? Ettől több embert fog érdekelni, hogy szerinted a Nuvista nem jobb?
Mindkét tipust évekig birtokoltam és elmondhatom, hogy ez így nem igaz.
De nincs is értelme összahasonlítani őket, mert mindkét MF annyira eltérő technológiában utazik, mint pl. egy Mitshubishi L200 és egy Outlander. A felületes szemlélő számára mindkét autó nagy, meg "terepjáró", meg Mitshubishi, de biztos senki sem hasonlítaná őket össze.
Mindkét tipust évekig birtokoltam és elmondhatom, hogy ez így nem igaz.
De nincs is értelme összahasonlítani őket, mert mindkét MF annyira eltérő technológiában utazik, mint pl. egy Mitshubishi L200 és egy Outlander. A felületes szemlélő számára mindkét autó nagy, meg "terepjáró", meg Mitshubishi, de biztos senki sem hasonlítaná őket össze.
Sólyom írta: ↑2019.01.18., pén. 21:50Ez egy szenzációs erősítő - persze a maga kategóriájában.
Egy használtan 3 millió forintos erősítő valószínűleg minden tekintetben felülmúlja, viszont óriási ereje olyan zeneiséggel párosul, a mire az MF-et nem igazán kedvelők is felkapták a fejüket, és a szakma is azt mondta, hogy sok elő-vegfok párosítást simán legyőz - mindezt nem a százezer forintos kategóriában.
Többen megerősítették azt a véleményem, hogy a NuVista 600 nem minden tekintetben és nem minden hangsugarzo esetében jobb választás. Szóval hajrá!
Ez egy szenzációs erősítő - persze a maga kategóriájában.
Egy használtan 3 millió forintos erősítő valószínűleg minden tekintetben felülmúlja, viszont óriási ereje olyan zeneiséggel párosul, a mire az MF-et nem igazán kedvelők is felkapták a fejüket, és a szakma is azt mondta, hogy sok elő-vegfok párosítást simán legyőz - mindezt nem a százezer forintos kategóriában.
Többen megerősítették azt a véleményem, hogy a NuVista 600 nem minden tekintetben és nem minden hangsugarzo esetében jobb választás. Szóval hajrá!
"Véletlenek márpedig nincsenek. Minden mindennel összefügg."
Musical Fidelity M6500i
Eladó a gyári, új állapotú, karcmentes fekete színű MFM6500i erősítőm.
Természetesen dupla doboz és egyéb tartozékok (távirányító) hibátlanul megvannak.
Csak addig eladó,míg a kiszemelt utód megvan.
Nagy erőtartalékokkal rendelkezik, bármilyen hangfalat könnyedén hajt.
Képek esetleg később,de olyan,mint az új.
Új ára: 1,5MFt
Eladási ára: 720eFt
Természetesen dupla doboz és egyéb tartozékok (távirányító) hibátlanul megvannak.
Csak addig eladó,míg a kiszemelt utód megvan.
Nagy erőtartalékokkal rendelkezik, bármilyen hangfalat könnyedén hajt.
Képek esetleg később,de olyan,mint az új.
Új ára: 1,5MFt
Eladási ára: 720eFt