Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Advance Acoustic MPP 205
- darmah
- Nincs visszaút
- Értékelés: 20
Re: Advance Acoustic MPP 205
Dac csere, már nem aktuális.
- darmah
- Nincs visszaút
Szia...meggyözödésem ,hogy fotókat tettem fel róla a legelsö megjelentetéskor,most megnéztem ,csodálkoztam ,hogy valamiért nincsenek fenn...pótolom hamarosan...holnap.
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 66
Szia!
Milyen színű?
Pár fotó talán segíthet....
Nem rég majd a duplájáért kelt el itt a fórumon...
Már a B oldal forog így 60 felett...
- darmah
- Nincs visszaút
Csere is érdekelhet,egy korrektebb CD játszó formájában.
- darmah
- Nincs visszaút
Látnivaló,hogy egy ideje,nem mennek az előfokok,ennek fényében már nevetséges 60 000 Ft-ra mérsékeltem az árát.
- darmah
- Nincs visszaút
Kedves Fórumozók... nyár végi vásár van,és a készüléket hibátlan állapotában 65 000-ra mérsékeltem. Jó nyaralást,akinek még hátra van.
- darmah
- Nincs visszaút
Fórum -társaim, egy ideje már,hogy az előfokok nem nagyon mennek a piacon, bármilyen minőségű is legyen.
Ezért az árát lejjebb viszem 70 000 ft-ra.Az elosztót viszont kivonom az ajánlatból.
Ez Fapaci elosztojanak tovább fejlesztett változata Jól járhatott volna valaki...
Ezért az árát lejjebb viszem 70 000 ft-ra.Az elosztót viszont kivonom az ajánlatból.
Ez Fapaci elosztojanak tovább fejlesztett változata Jól járhatott volna valaki...
- darmah
- Nincs visszaút
Dac csere érdekel ,akár ráfizetéssel is.
- darmah
- Nincs visszaút
Az uborka szezon előtti áresés.75 000 ft,kedves fórumtársak.
- darmah
- Nincs visszaút
Budapesten elviszem saját rendszerbe meghallgatásra az elosztóval együtt.A próba ingyenesen adott.
- darmah
- Nincs visszaút
Advance Acoustic MPP 205
A címben szereplö elöerösítö karcmentes és hibátlan.Megegyezik belsö felépítésében a 206-os modellel,bár utóbbi csatlakozási és designe szempontból lehetségesen többet mutat.
Kipróbáltam két különböző végfokkal,hangjukkal elégedett voltam,és most nem írnék elszaporított jelzőket unásig...a konklúzióm ,hogy minden előnyére ellenére inkább maradok a tiszta "A" osztálynál .A békésebb és szívemhez közelebbi megszólaláshoz a lassúsághoz relatíve.Sokan lehetnek akik ennek a hangzásképébe szerelmesek.
Eddig minden eladásra kínált készülékemhez adtam bónusz ajándékot ,éppen akkor is, ha nem volt külön feltüntetve.
Nem vagyok "Joe" bácsi ,de szenvedélyes kábelgyártó és kisérletező,és számomra anyagköltségben kisebb --de időben nagyobb--ráfordítással készítem azokat.Bónuszként--több is van belöle nekem--egy elosztót ajánlok fel,ami Canare kábelből készült ,annak PVC rétegének eltávolítása lélegzés folytása miatt,szénszállal körültekerve szálanként teflonnal és pamuttal zárva,valamint néhány alkatrészt beépítése az aluminium házba aminek ismerete titkos,nekem is.Egy tiszta áram,amit diyként lehetetlen eladni de ha meg kéne fizetni ezt akkor...
A lehetségesen számításba jöhető végfokokat visszaadtam,így a meghallgatás már csak a vevővél lehetséges.
Az ára 80000 ft Megtalálható Óbudán....tel: 06 20 957 2863
Kipróbáltam két különböző végfokkal,hangjukkal elégedett voltam,és most nem írnék elszaporított jelzőket unásig...a konklúzióm ,hogy minden előnyére ellenére inkább maradok a tiszta "A" osztálynál .A békésebb és szívemhez közelebbi megszólaláshoz a lassúsághoz relatíve.Sokan lehetnek akik ennek a hangzásképébe szerelmesek.
Eddig minden eladásra kínált készülékemhez adtam bónusz ajándékot ,éppen akkor is, ha nem volt külön feltüntetve.
Nem vagyok "Joe" bácsi ,de szenvedélyes kábelgyártó és kisérletező,és számomra anyagköltségben kisebb --de időben nagyobb--ráfordítással készítem azokat.Bónuszként--több is van belöle nekem--egy elosztót ajánlok fel,ami Canare kábelből készült ,annak PVC rétegének eltávolítása lélegzés folytása miatt,szénszállal körültekerve szálanként teflonnal és pamuttal zárva,valamint néhány alkatrészt beépítése az aluminium házba aminek ismerete titkos,nekem is.Egy tiszta áram,amit diyként lehetetlen eladni de ha meg kéne fizetni ezt akkor...
A lehetségesen számításba jöhető végfokokat visszaadtam,így a meghallgatás már csak a vevővél lehetséges.
Az ára 80000 ft Megtalálható Óbudán....tel: 06 20 957 2863