Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio Thesis Alpha előerősítő + DAC
Re: Heed Audio Thesis Alpha előerősítő + DAC
530 ezer HUF, posta az árban.
560 000 HUF, posta az árban.
1400€, posta az árban. Ha valaki szívesen vinné mellé a hirdetett Cardas BNC digit kábelemet, kalkulálhatunk egy kölcsönösen előnyös csomag árat.
1500€, posta az árban.
Ára 1600€, vagy ennek aktuálisan megfelelő forint.
Heed Audio Thesis Alpha előerősítő + DAC
Tisztelt Publikum,
Eladó a fent nevezett prémium előerősítő és DAC. A márka első Thesis szériás előfoka volt, ma már nincs gyártásban. 2.3-as nagy DAC kártyával és USB kártyával szerelt, négy digitális és két analóg bemenettel, két pre-out és egy fix jelszintű tape-out kimenettel.
Másfél éve vásároltam egy holland kereskedésből, bemutató modell volt. Optikailag újszerű, technikailag egy apróság: a hangerő állítása közben hallható valamelyes zaj, mindkét csatornán; ha nem állítunk hangerőt, soha nem tapasztaltam, akkor teljesen csendes. A gyártónál vélhetően könnyen javítható, én tudtam vele élni.
Eredeti dupla doboz és minden eredeti kiegészítő jár hozzá.
Németországban van, biztosított posta az árban.
Eladó a fent nevezett prémium előerősítő és DAC. A márka első Thesis szériás előfoka volt, ma már nincs gyártásban. 2.3-as nagy DAC kártyával és USB kártyával szerelt, négy digitális és két analóg bemenettel, két pre-out és egy fix jelszintű tape-out kimenettel.
Másfél éve vásároltam egy holland kereskedésből, bemutató modell volt. Optikailag újszerű, technikailag egy apróság: a hangerő állítása közben hallható valamelyes zaj, mindkét csatornán; ha nem állítunk hangerőt, soha nem tapasztaltam, akkor teljesen csendes. A gyártónál vélhetően könnyen javítható, én tudtam vele élni.
Eredeti dupla doboz és minden eredeti kiegészítő jár hozzá.
Németországban van, biztosított posta az árban.