Végül mégis úgy döntöttem eladom.
Oka: Vettem korábban egy Violectric HPA V202 fejhallgatóerősítőt, és időközben rá kellett jönnöm felesleges 2db erősítőt tartanom.
A hangja alapján azonban indokolt lenne megtartása (ezért is zártam a hirdetést).
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
TMP Ant fejhallgató erősítő eladó
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6206
Re: TMP Ant fejhallgató erősítő eladó
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Re: TMP Ant fejhallgató erősítő eladó
Túl "jó hangú" készülék ahhoz, hogy eladjam.
Zárom a hirdetést, megtartom.
Zárom a hirdetést, megtartom.
TMP Ant fejhallgató erősítő eladó
Eladó a képeken látható TMP Ant típusú fejhallgató erősítő gyári dobozában, hibátlanul, első tulajdonosától.
Figyelem! Ez a készülék egyedi megrendelésre készült. Kérésre a gyártó (Gál Tamás) kizárólag fejhallgató erősítőnek készítette, jobb csatolókondikkal és hangerőszabályzóval, RCA bemenettel, és szabályozatlan RCA kimenettel.
Átvétel személyesen: Bp. X. ker. Pöttyös u.-i metró megállótól pár percre lakom.
Átvétel postával: előre utalást követően Foxpost.
Ár: 170ezer ft.
Az ár fix, csere köszönöm nem.
Érdeklődni: +36/30-7016636, vagy privát üzenetben.
Figyelem! Ez a készülék egyedi megrendelésre készült. Kérésre a gyártó (Gál Tamás) kizárólag fejhallgató erősítőnek készítette, jobb csatolókondikkal és hangerőszabályzóval, RCA bemenettel, és szabályozatlan RCA kimenettel.
Átvétel személyesen: Bp. X. ker. Pöttyös u.-i metró megállótól pár percre lakom.
Átvétel postával: előre utalást követően Foxpost.
Ár: 170ezer ft.
Az ár fix, csere köszönöm nem.
Érdeklődni: +36/30-7016636, vagy privát üzenetben.