Phono kártyája nincs - ha lenne, akkor semmiképpen sem adnám el.
A korábbi tulajdonosa említette, hogy a készülék járt külföldön szakszervízben, de nem felújításon, hanem valamilyen javításon. Én nem éreztem a felújítás szükségességét.
Igen, Mcintosh MC7300-al és Sonus Faber Concerto Grand Pianoval egész tisztességesen muzsikált.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Krell KRC-HR előerősítő
- gianni321
- V.I.P.
- Értékelés: 825
Re: Krell KRC-HR előerősítő
Phono kártya van benne? Felújítva volt már, vagy még eredeti állapotban van?
Egy Krell FPB 200, 300-zal meg egy Sonus-szal parádés triót alkotna ez a remek előfok!
Egy Krell FPB 200, 300-zal meg egy Sonus-szal parádés triót alkotna ez a remek előfok!
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kábelezés: MDA
Kábelezés: MDA
Re: Krell KRC-HR előerősítő
Csökkentem az árat 800.000 Ft-ra. Ha ezután sem érdekel senkit, akkor zárom a témát és konzerválom az erősítőt.
Krell KRC-HR előerősítő
Eladnám Krell KRC-HR előerősítőmet hibátlan, tökéletesen működő állapotban.
Legalább 8 éve van a birtokomban, folyamatosan használtam, most két hónapja használaton kívül pihen.
Az erősítő Budapesten van, ára 900.000 Ft.
Legalább 8 éve van a birtokomban, folyamatosan használtam, most két hónapja használaton kívül pihen.
Az erősítő Budapesten van, ára 900.000 Ft.