Akkor tedd azt.Köszi.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó FX-Audio FX502SPro mini D osztályú erősítő
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6164
Re: Eladó FX-Audio FX502SPro mini D osztályú erősítő
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Az-X
- Fórumlakó
- Értékelés: 57
Re: Eladó FX-Audio FX502SPro mini D osztályú erősítő
Elkelt, zárom.
- Az-X
- Fórumlakó
- Értékelés: 57
Eladó FX-Audio FX502SPro mini D osztályú erősítő
Sziasztok!
Eladóvá vált a témában említett FX-Audio FX502SPRO mini D osztályú erősítőm.
3-4 éve vásároltam kifejezetten kábelek bejáratásához, hogy ne a nagy rendszert kelljen erre használni. Majd néha ideiglenesen bekerült a nagy rendszerbe is, mikor erősítő csereberék folytak. De gyakorlatilag teljesen újszerű.
Az árához képest elképesztő hangot produkál. Simán képes voltam hallgatni a tőle 50x drágább erősítő helyén is. Ehhez viszont nagyon fontos, hogy jó minőségű tépegység hajtsa.
Erősítő IC: TPA 3250
2 x 80W (4 Ω) / 2x50 W (8 Ω)
24V-os tápegységet igényel, de a megadott ár tápegységet nem tartalmaz.
Külön tudok hozzá adni sínre szerelhető Meanwell tápegséget, akár akkumulátoros üzeműt is. Igény esetén akár még akkumulátorral is.
Letét ellenében rendelkezésre tudom bocsájtani próbára, és 1 héten belül mindenféle kérdés nélkül visszavásárolom amennyiben a vevő nem elégedett.
Ára: 20.000,- Ft
Személyesen átvehető Kerepesen vagy Pomázon.
FoxPost -tal tudom futározni.
Tel.: +3670-6047478
Eladóvá vált a témában említett FX-Audio FX502SPRO mini D osztályú erősítőm.
3-4 éve vásároltam kifejezetten kábelek bejáratásához, hogy ne a nagy rendszert kelljen erre használni. Majd néha ideiglenesen bekerült a nagy rendszerbe is, mikor erősítő csereberék folytak. De gyakorlatilag teljesen újszerű.
Az árához képest elképesztő hangot produkál. Simán képes voltam hallgatni a tőle 50x drágább erősítő helyén is. Ehhez viszont nagyon fontos, hogy jó minőségű tépegység hajtsa.
Erősítő IC: TPA 3250
2 x 80W (4 Ω) / 2x50 W (8 Ω)
24V-os tápegységet igényel, de a megadott ár tápegységet nem tartalmaz.
Külön tudok hozzá adni sínre szerelhető Meanwell tápegséget, akár akkumulátoros üzeműt is. Igény esetén akár még akkumulátorral is.
Letét ellenében rendelkezésre tudom bocsájtani próbára, és 1 héten belül mindenféle kérdés nélkül visszavásárolom amennyiben a vevő nem elégedett.
Ára: 20.000,- Ft
Személyesen átvehető Kerepesen vagy Pomázon.
FoxPost -tal tudom futározni.
Tel.: +3670-6047478