Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nuprime omnia a300se, új, bontatlan
Re: Nuprime omnia a300se, új, bontatlan
Még bontatlan!
Próbáljuk meg a 430.000 árat!Lassan visszakötöm és már nem lesz bontatlan 

Próbáljuk meg a 430.000 árat!Lassan visszakötöm és már nem lesz bontatlan 

Nuprime omnia a300se, új, bontatlan
Sziasztok!
Szeretném eladni teljesen új,bontatlan kis sztereo mindenes erősítőmet!
Röviden:
Teljesen újként vettem,nagy megelégedettséggel használtam másfél évig,amikor tönkrement és nem lehetett távirányitani!A forgalmazó elküldte szervízbe és onnan egy teljesen újat kaptam vissza!
Tehát,akit érdekel egy teljesen új készülék,keressen nyugodtan itt,vagy telefonon 06203155919
Átvenni személyesen Budapesten a 23.kerületben lehetséges!Posta vevő terhére megoldható,ez esetben felelősséget nem vállalok!
Felbontani nem szeretném,a garancia további 1 évig él még!
Ára állapotát tekintve 450.000Ft
Szeretném eladni teljesen új,bontatlan kis sztereo mindenes erősítőmet!
Röviden:
Teljesen újként vettem,nagy megelégedettséggel használtam másfél évig,amikor tönkrement és nem lehetett távirányitani!A forgalmazó elküldte szervízbe és onnan egy teljesen újat kaptam vissza!
Tehát,akit érdekel egy teljesen új készülék,keressen nyugodtan itt,vagy telefonon 06203155919
Átvenni személyesen Budapesten a 23.kerületben lehetséges!Posta vevő terhére megoldható,ez esetben felelősséget nem vállalok!
Felbontani nem szeretném,a garancia további 1 évig él még!
Ára állapotát tekintve 450.000Ft