Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Nuprime ST-10 végfok
- dexlerpoppe
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 16
Re: Nuprime ST-10 végfok
Elkelt.
- dexlerpoppe
- Lefelé a lejtőn

Jaj, de kedves vagy, köszi!
Először azt hittem, eltévedtem, és rossz hirdetésben vagyok.
Először azt hittem, eltévedtem, és rossz hirdetésben vagyok.
Ha ez bármely érdeklődőnek segítség lehet (pl. utazás szempontjából), nálam, Balatonalmádiban is meghallgatható ez a végfok (ráadásul kettő is, kettős erősítésbe kötve :)).
Ízlés dolga, de szerintem ez - főleg ennyiért - nagyon jó vétel lehet.
G
Ízlés dolga, de szerintem ez - főleg ennyiért - nagyon jó vétel lehet.
G
- dexlerpoppe
- Lefelé a lejtőn

Nuprime ST-10 végfok
Tökéletes esztétikai és műszaki állapotában eladó ez a remek végfok.
Ha kattintottál, akkor gondolom, már túl vagy a D-osztály averzión, mindenesetre elmondom, hogy ez a Nuprime azon ritka D-osztályú erősítők közé tartozik, ami nem egy Pascal, Ncore, stb modult csomagol újra, hanem teljesen saját fejlesztésű technológiát használnak. És kapcsüzemű helyett lineráris tápot.
Megvan a hozzátartozó DAC10H előfok is: ez szintén eladó, a kettő együtt egy nagyon ütős, tiszta, transzparens, de nem steril, hanem kifejezetten dögös hangot hoz és kb annyi helyet foglal, mint egy átlagos integrált erősítő.
Specifikáció itt:
Teszt itt:
Ára: 340 000 Ft
Helyileg Budapesten van.
Ha kattintottál, akkor gondolom, már túl vagy a D-osztály averzión, mindenesetre elmondom, hogy ez a Nuprime azon ritka D-osztályú erősítők közé tartozik, ami nem egy Pascal, Ncore, stb modult csomagol újra, hanem teljesen saját fejlesztésű technológiát használnak. És kapcsüzemű helyett lineráris tápot.
Megvan a hozzátartozó DAC10H előfok is: ez szintén eladó, a kettő együtt egy nagyon ütős, tiszta, transzparens, de nem steril, hanem kifejezetten dögös hangot hoz és kb annyi helyet foglal, mint egy átlagos integrált erősítő.
Specifikáció itt:
Kód: Egész kijelölése
https://nuprimeaudio.com/product/st-10/Kód: Egész kijelölése
https://www.hifi-advice.com/blog/amplifier-reviews/power-amplifier-reviews/nuprime-st-10-power-amp/Helyileg Budapesten van.