Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Obelisk Pre és Pas elő-, és végerősítő eladó
Re: Heed Obelisk Pre és Pas elő-, és végerősítő eladó
Köszönöm, zárom, marad a Heed páros.
Találtam hozzá hangfalat, így szinte minden várakozásomat sikerült felülmúlnia. Azt gondolom, hogy ennyi pénzért nagyon nehéz ilyen jó hangot találni, ezért úgy döntöttem, hogy marad.
Találtam hozzá hangfalat, így szinte minden várakozásomat sikerült felülmúlnia. Azt gondolom, hogy ennyi pénzért nagyon nehéz ilyen jó hangot találni, ezért úgy döntöttem, hogy marad.
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2544
Szinte biztos, hogy korai, talán kifejezetten előszériás darab lehet. Erre utal a hátoldalán a külső táp bemenetének "FROM PRE PSU" felirata (nem FROM PX), eleve hogy négy érintkezős a külső tápcsati (amihez emlékeim szerint nem is kell a rövidzár dugó) és belül a hagyományos trafó (az általánosan alkalmazott toroid helyett).
Volt nálam ebből a szériából, és abban különbözik a későbbi PRE előfokoktól, hogy ezek a PX táp nélkül is nagyon jól szólnak (a későbbiek inkább a PX-el futják ki magukat teljesen). Sőt, ezek a készülékek azt az eredeti "ős-Heed" hangot hozzák, amivel a márka ismert és elismert lett a nemzetközi hifi világában - szóval ezúttal a "koraiság" nem negatív jelző, hanem inkább egyféle plusz.
Egyébként - ha jól emlékszem arra, amit Zsolt nekem akkoriban mondott -, valóban nem a hang miatt történtek a változtatások, hanem a gyártástechnológia és az alkatrészkészlet véglegesítése okán lett a sorozatkész PRE olyan, amilyen.
Erre vonatkozó információm sajnos nincs. Annyit hallottam, hogy talán az elsők között volt, és nem biztos, hogy a hangja miatt változtattak rajta. Egy nagyon jó hanngú készülék, meg kell hallgatni! Van nekem is, újabb kiadás is (Mundorf kondival), nem biztos, hogy jobb a hangja.... és ott tartunk megint, hogy ízlések és pofonok 

Érdekes ez a pre belső,nem láttam még ilyet,pedig pár db már volt nálam.Ez mikor volt ebben a formában piacon,van erre vonatkozó infó?Lehet ez érdekelheti a leendő vásárlót is.
Legyen a PRE előerősítő ára 220.000.-Ft kártyákkal együtt, a PAS végfok ára 215.000.-Ft, együtt a kettő 400.000.-Ft 

A héten a második "biztos" vevő..........
szóval vihető ismét az előfok és a végfok is, illetve együtt a kettő is, nagyon jó páros!

A Heed Obelisk PRE előerősítő jegelve vásárnapig, 2025.02.09.-ig!
Heed Obelisk Pre és Pas elő-, és végerősítő eladó
Eladó a képeken látható Heed Obelisk PRE előerősítő és Heed Obelisk PAS végfok kitűnő műszaki, illetve nagyon szép esztétikai állapotban.
Az előerősítőben van MM Phono, valamint DAC kártya is. A végfok könnyen boldogul a nehezebben hajtható Dynaudio hagfalakkal is. A végfoknak a doboza is rendelkezésre áll.
Az erősítők Békéscsabán találhatóak, megtekinthetőek, tesztelhetőek. A telefonszámom 20/388-2269.
A PRE előerősítő ára 240.000.-Ft, a PAS végfok ára 230.000.-Ft, együtt a kettő 450.000.-Ft.
Esetenként Békéscsaba-Budapest útvonalon tudok a szállításban segíteni.
Az előerősítőben van MM Phono, valamint DAC kártya is. A végfok könnyen boldogul a nehezebben hajtható Dynaudio hagfalakkal is. A végfoknak a doboza is rendelkezésre áll.
Az erősítők Békéscsabán találhatóak, megtekinthetőek, tesztelhetőek. A telefonszámom 20/388-2269.
A PRE előerősítő ára 240.000.-Ft, a PAS végfok ára 230.000.-Ft, együtt a kettő 450.000.-Ft.
Esetenként Békéscsaba-Budapest útvonalon tudok a szállításban segíteni.