Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ion obelisk 3x xpak
Re: Ion obelisk 3x xpak
Elnézést mindenkitől a valótlan információkért!Nem állt szándékomban senkit sem átverni.Zátom a hirdetést.
Én az előző tulaj hirdetését linkeltem be.Én ennek tudatában vásároltam.Akkor ő írta a valótlanságot!Elnézést kérek!
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2579
Bocs, hogy belevau, de tisztáznék néhány dolgot.
1. Kondit lehet, hogy cseréltünk Obelisk 3-ban, de nem néhány éve, mert másfél évtizede nem vállalunk Ion systems javítást.
2. Ilyen hangfalcsatlakozóra mi biztosan nem cseréltük a gyári banán-aljzatot.
3. A külső tápot (és ezzel együtt az átalakítást a 3-ról a "3x"-re) nem mi csináltuk.
4. Az Ion 3X/XPAK1 gyári specifikáció szerint ugyan 2x70W 4 Ohmos terhelés mellett, de szerencsére ettől nagyon messze van a valós teljesítménye (2x45W) mert a hűtése miatt 2x70W teljesítményen nem élne 2 percnél tovább.
1. Kondit lehet, hogy cseréltünk Obelisk 3-ban, de nem néhány éve, mert másfél évtizede nem vállalunk Ion systems javítást.
2. Ilyen hangfalcsatlakozóra mi biztosan nem cseréltük a gyári banán-aljzatot.
3. A külső tápot (és ezzel együtt az átalakítást a 3-ról a "3x"-re) nem mi csináltuk.
4. Az Ion 3X/XPAK1 gyári specifikáció szerint ugyan 2x70W 4 Ohmos terhelés mellett, de szerencsére ettől nagyon messze van a valós teljesítménye (2x45W) mert a hűtése miatt 2x70W teljesítményen nem élne 2 percnél tovább.
Re: ion obelisk 3x xpak
Elnézést,az utolsó kép már nem az ionról van.
Ion obelisk 3x xpak
Eladó ion erősítőm. Itt megtalálható róla minden : viewtopic.php?f=32&t=185690&p=2761773&h ... k#p2761773 Annyi kiegészítés,hogy a hangja ugyanúgy zenei mint a sima 3 hangja csak ez jóval erősebb,elő és végerősítőként is használható. Kunszentmártonban található.Előreutalás után posta vagy foxpost mehet. ára:90000ft