Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hegel h80
Re: Hegel h80
Köszönöm a lehetőséget, az erősítő elkelt!
Egyelőre jégen
Az erősítő visszakerült hozzám. Oka: Amire cserélődött, nem viselkedett nálam tökéletesen (itt hozzátenném, hogy valószinüleg nálam volt a hiba). A fórumtárs maximális segítőkészséggel és rugalmassággal állt hozzá és visszacseréltük a portékákat.
Az állapota változatlan, azonban új családtag érkezése miatt a meghallgatás nálam már nem lehetséges, a vételár kifizetése után saját rendszerben kipróbálható.
Kis kedvcsinálónak a véltelár 270.000ft-ra módosul.
Az állapota változatlan, azonban új családtag érkezése miatt a meghallgatás nálam már nem lehetséges, a vételár kifizetése után saját rendszerben kipróbálható.
Kis kedvcsinálónak a véltelár 270.000ft-ra módosul.
Elcserélődött, zárom!
Egyelőre jégen!
Közben készült róla pár vállahatóbb kép.
Hegel h80
Sziasztok,
Eladóvá vált Hegel H80-as erősítőm. Az eredeti távirányítóján felül annak aki alku nélkül viszi, adok hozzá egy rc10-es Hegel távirányítót is.
Ahogy a képeken is látszik, az egyik optikai bemenet sapkája letört (én már így vettem), ahogyan sok másik H80-asnak is. Ezzel én nem foglalkoztam, szerencsére nekem nem hiányzott (a letört sapka egyébként megvan).
Ára: 295.000ft
Helyileg Lőrinci, személyesen itt meghallgatható. Postára nem szívesen adnám, doboza nincs meg. Ha nagyon ragaszkodik hozzá a vevő, a vevő felelősségére fel tudom adni.
Csere érdekelhet, első sorban hangfalra, akár ráfizetéssel is.
Kérlek provát üzenet formájában keressetek.
Eladóvá vált Hegel H80-as erősítőm. Az eredeti távirányítóján felül annak aki alku nélkül viszi, adok hozzá egy rc10-es Hegel távirányítót is.
Ahogy a képeken is látszik, az egyik optikai bemenet sapkája letört (én már így vettem), ahogyan sok másik H80-asnak is. Ezzel én nem foglalkoztam, szerencsére nekem nem hiányzott (a letört sapka egyébként megvan).
Ára: 295.000ft
Helyileg Lőrinci, személyesen itt meghallgatható. Postára nem szívesen adnám, doboza nincs meg. Ha nagyon ragaszkodik hozzá a vevő, a vevő felelősségére fel tudom adni.
Csere érdekelhet, első sorban hangfalra, akár ráfizetéssel is.
Kérlek provát üzenet formájában keressetek.