Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lyngdorf SDA-2400 digitális végfok
Re: Lyngdorf SDA-2400 digitális végfok
Új ár: 530.000 Ft
Itt a tavasz, új ár: 550.000 Ft
Egy nagyon jó digitális végfok keresi új gazdáját.
Lyngdorf tulajdonosoknak egy jó kis update. 1,2 M Ft helyett ennyit megér.
Az erősítő továbbra is várja új gazdáját. Az ár nincs kőbe vésve, csak szólok.
Jég feloldva, újra elérhető ez a szuper digitális végfok. :)
Egyelőre jégen.
Szlovákiában lett vásárolva 2021. végén. Én már használtan vásároltam, garancia nincs hozzá.Szeretnék érdeklődni az erősitő vásárlás időpontjáról, helyéről, garanciáról!
Igen, csak azzal lehet aktiválni. Ezért írtam le.Csak Trigger kábellel működik?
- ssssi
- Nincs visszaút
- Értékelés: 24
Csak Trigger kábellel működik?Surbma írta: ↑2025.01.01., szer. 13:41Eladó lett egy tökéletes külső állapotban lévő Lyngdorf SDA-2400 végerősítő. Az RCA és XLR vonal szintű bemeneteken kívül digitális koax és optikai bementek is vannak, így DAC nélkül, közvetlen digitális jellel is beköthető. Akár a Lyngdorf TDAI-1120-as erősítő kiegészítéseként is használható, ha még többet akarsz belőle kihozni. Az erősítőt trigger kábellel kell összekötni a forrással, ez kapcsolja ki és be a végfokot. Trigger kábel, eredeti tápkábel, rack kiegészítő jár hozzá, eredeti dobozában tudom akár küldeni is a csomagküldő szolgáltatókkal. Meghallgatni Kozármislenyben lehet.
Irányár: 590.000 Ft
Van rajta bekapcsoló gomb és automata indítás, ha jelet kap ...
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Szia!
Szeretnék érdeklődni az erősitő vásárlás időpontjáról, helyéről, garanciáról!
Válaszod előre is köszönve!
Szeretnék érdeklődni az erősitő vásárlás időpontjáról, helyéről, garanciáról!
Válaszod előre is köszönve!
Lyngdorf SDA-2400 digitális végfok
Eladó lett egy tökéletes külső állapotban lévő Lyngdorf SDA-2400 végerősítő. Az RCA és XLR vonal szintű bemeneteken kívül digitális koax és optikai bementek is vannak, így DAC nélkül, közvetlen digitális jellel is beköthető. Akár a Lyngdorf TDAI-1120-as erősítő kiegészítéseként is használható, ha még többet akarsz belőle kihozni. Az erősítőt trigger kábellel kell összekötni a forrással, ez kapcsolja ki és be a végfokot. Trigger kábel, eredeti tápkábel, rack kiegészítő jár hozzá, eredeti dobozában tudom akár küldeni is a csomagküldő szolgáltatókkal. Meghallgatni Kozármislenyben lehet.