Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cambridge Audio Azur 340A HiVox tuninggal

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
L4D1K
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Re: Cambridge Audio Azur 340A HiVox tuninggal

Hozzászólás Szerző: L4D1K »

Az erősítő egyelőre jegelve. Irtam minden érdeklődőnek PÜ-t.

Köszönöm az érdeklődést - egy korszak lezárul nekem ezzel a kisvassal.
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem."

ilzum
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 15

Hozzászólás Szerző: ilzum »

Eladó még az erősítő, mert 5 üzenetemre semmi válasz. Köszönöm

bézsé
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: bézsé »

Nekem is volt ilyen erősítőm, igaz ezüst és hozzá tuner plusz cd.

Én hallottam az eredeti hangot, utána a tuningoltat.
Hááát…. sokszor elgondolkoztam, mások miért vesznek ~ 200 k ért drágább készüléket (anno 2011) na mert volt lehetőségem saját láncban egy barátomét hallgatni.

L4D1K
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Cambridge Audio Azur 340A HiVox tuninggal

Hozzászólás Szerző: L4D1K »

Sziasztok,

Valtas miatt elado lett a CA [HiVox] 340a fekete szinben. Elso tulaja vagyok - a vasarlas utan viszont egybol Zolihoz kerult ugyhogy a gyari hangot en sosem hallottam.

Eredeti bejegyzes az atalakitassal kapcsolatban:

fülelek, on 2010 Jun 10 , 08:50, said:
Utóbbi hónapokban jónéhány Cambridge Audio Azur 340A vagy ennek SE változatát tuningoltuk meglehetősen nagy sikerrel. Az erősítő hangminősége több kategóriát ugrik, gyakorlatilag abszolút megfelel az úgynevezett audiofil kategória hangzási követelményeinek, amit jelenleg gyári készülékek csak a 300e+ kategóriában tudnak (vagy nem tudnak). Elég sok apróságot kell megváltoztatni a készüléken, vezetékek, AC, DC táp, bizonyos alkatrészek, de az eredmény önmagáért beszél. A nagyobb kategóriájú CA erősítőket is lehet tuningolni, de ennyire meggyőző változást csak a 340A típussal lehet elérni. A valóságos teljesítmény 46W/8Ohm, 64W/4Ohm, persze ehhez kell a fali névleges AC 230V megléte is.A kényelmes távirányítás, sok bemenet, extra áramköri védelem megmarad.A forgalmazói garanciát átvállaljuk.A teljeskörű tuning 25e-pénzbe kerül, opcionálisan egy Forever Mains IEC hálózati kábellel együtt is csak 37e. A készülék újonnan jelenleg akciósan 60e a Hifibarlangban.Ily módon 100e alatt marad egy távirányítható igazán audiofil hangminőségű integrált erősítő.Ezt hazai gyártásból nem tudnánk megoldani.
.

Nalam AS Minivel van most lancban.

Iranyar 60e HUF.

Ujpesten meghallgathato / elviheto. Letet elleneben termeszetesen sajat rendszerben is kiprobalhato.

Az erosito gyari dobozzal, szovettel, tavval stb erkezik, pont ugy ahogy a boltbol kihoztam.
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem."

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”