Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dénes Péter Dp 6c33c SE
Re: Dénes Péter Dp 6c33c SE
Köszönöm a lehetőséget. Elkelt.
Project 1 Xpression III(Roksan Corus Black MM)->Heed Pulsar/Philips CD614-> Ethosz RTP Tube DAC->Ethosz LA 6.5->Ethosz Class A/Setton BS5500> Avalon Eidolon Klón by Ethosz Audio -> Kábelek DIY. <p>
Szombatig jegelve.
A kis fekete kapcsoló bemenet választóként funkcionál. Mind két bemenetnél szabályozható a hangerő.
Köszönöm az elismerő szavakat, valóban nagyon jó zenei élményt adnak a készülékek. Egészen biztos vagyok benne, hogy 6-8 év múlva vissza fogok még térni ezekhez.
A kis fekete kapcsoló bemenet választóként funkcionál. Mind két bemenetnél szabályozható a hangerő.
Köszönöm az elismerő szavakat, valóban nagyon jó zenei élményt adnak a készülékek. Egészen biztos vagyok benne, hogy 6-8 év múlva vissza fogok még térni ezekhez.
Project 1 Xpression III(Roksan Corus Black MM)->Heed Pulsar/Philips CD614-> Ethosz RTP Tube DAC->Ethosz LA 6.5->Ethosz Class A/Setton BS5500> Avalon Eidolon Klón by Ethosz Audio -> Kábelek DIY. <p>
Gondolom az egyik a fix bemenet (nem szabályozható), a másik potméterrel szabályozható és egy kapcsolóval állítod, melyiket választod (az a tekerentyű így egy potméter gombja)...nekem ez tűnik logikusnak...
Ez a műalkotás nem csupán a hangzás élményét adja, hanem egy varázslatos utazást is a zene világába. Nekem Pétertől egy régebbi 211 SE erősítőm van, volt egy másik is, de a csöves egyenírányítás a hangban is jobbnak bizonyult (a stabcsöves ment).
Valóban kell rá szánni időt, hagyni kell melegedni (kb. 1 óra)
Ui: Viszont ha valakit érdekel a 211 SE normális áron, akkor megveszem ezt 6C33C SE-t!
Valóban kell rá szánni időt, hagyni kell melegedni (kb. 1 óra)
Ui: Viszont ha valakit érdekel a 211 SE normális áron, akkor megveszem ezt 6C33C SE-t!
Az oldalán az a 2 kapcsoló mi célt szolgál, valamint miért van 2 rca. csati? Az egyik nyilván a bemenet, és a másik?
Mekkora érzékenységű dobozokat hajtottál vele?
Mekkora érzékenységű dobozokat hajtottál vele?
Dénes Péter Dp 6c33c SE
Sziasztok!
Eladó Dénes Péter által készített 2db 6c33cSE végerősítő. 3 évvel ez előtt itt a fórumon, 2 tápkábellel és tartalék csövekkel vettem, és azokkal is adom tovább. Eladás oka, hogy az elmúlt két évben, kevés időt tudok zene hallgatással tölteni. Javítás és belenyúlás mentes.
Biatorbágyon meghallgatható, átvehető. +3630 600 5840
Ára: Fix 400.000 Ft.
Korábbi hirdetés: viewtopic.php?f=32&t=169984&p=2665998&h ... e#p2665998
Eladó Dénes Péter által készített 2db 6c33cSE végerősítő. 3 évvel ez előtt itt a fórumon, 2 tápkábellel és tartalék csövekkel vettem, és azokkal is adom tovább. Eladás oka, hogy az elmúlt két évben, kevés időt tudok zene hallgatással tölteni. Javítás és belenyúlás mentes.
Biatorbágyon meghallgatható, átvehető. +3630 600 5840
Ára: Fix 400.000 Ft.
Korábbi hirdetés: viewtopic.php?f=32&t=169984&p=2665998&h ... e#p2665998