Egyenlőre marad.
Leteszteltem a bypass funkcióját csöves Conrad Johnson előfokkal és egy Quad előfokkal is. Mindkét erősítővel olyat mutatott, hogy erősen elgondolkodtam mi válthatná fel. Körbe néztem a piacon, de még dupla áron sem találtam olyat, ami hangban lényeges különbséget mutatna..
Köszi, hogy elolvastad!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
YBA Heritage A100
Re: YBA Heritage A100
A video bemenet bypass funkcióval rendelkezik. Ki kell válaszrani a video bemenetet, távkapcsolón ok gombot nyomni, ekkor az előerősítő része kiiktatásra kerül.
Az ok gomb ismételt megnyomásával visszatér az eredeti állapot.
Én ezt a funkcióját egyébként nem teszteltem.
- Tulsemere
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 62
De jó árban van
Jól látom az előfok bontható ?

Jól látom az előfok bontható ?
Volt szerencsém hallgatni komoly rendszerben Tannoy Yorkminsterek társaságában és a teljes timbrikus hangteret megjelenítve a legaljától a legtetejéig igazán remek prezentációt nyújtott az YBA.
Aki integráltban gondolkodik annak érdemes számításba venni ezt a jó hangú elérhető integráltat.

Aki integráltban gondolkodik annak érdemes számításba venni ezt a jó hangú elérhető integráltat.

YBA Heritage A100
Eladóvá vált YBA Heritage A100 integrált erősítőm.
Szép állapotú, tetején apró makulával. Ezt, mint a többi ilyen erősítőn a rajta lévő Heritage Cd játszó talpacskája okozta.
Az eladás oka, visszaállok végfok-előfok kombóra, így feleslegessé válik. Nálam kb 2 éve van és hétvégenként 4-6 órát használtam.
Kis plusz infók. Az erősítőt egy igen neves Francia mérnök Yves-Bernard André tervezte. Nevét a nyolcvanas évektől jegyzik a hifi és high-end világában.
Az erősítő egy újabb széria belépő modellje volt 1500 GBP induló áron.
2x100 W 8 Ohm-on,
Bemenetek, 5 X rca, 1 X XLR,
+ van 1 előerősítő kimenet. 9.2 kg.
Szálcsiszolt alu előlapja van.
A kijelzőn sárga színnel jelzi ki a bemenet típusát.
Távirányítója, doboza megvan.
Tápkábel is jár hozzá.
Hangja nagyon kellemes, részletező. Nálam nagyon jó mélyek, nem tolakodó közép és magas hangokkal szólt. Az előző erősítőimhez képest meglepően jó hangú, olykor még csöves hangzást is fel lehet benne fedezni. Teres, jó színpadi ábrázolással. Az előző integráltamhoz képest sokkal letisztultabb, finomabb, dinamikusabb hangú. ( YBA Audio Refinement) Csak ez az egy volt integrált :-), de ha a Pass SIT 2-höz nézem, akkor sincs szégyenkezni valója, mert ugyan volt különbség, de korántsem annyi, ami az ár különbséget indokolná.
Ára 290 ezer Ft.
Helyileg Komárom Esztergom megyében.
Budapesti átvétel megoldható.
06húsz37992hatvanegy
Köszönöm, hogy elolvastad!
Képek az eladó készülékről készültek.
Kicsit nagy méretűek, lekonvertálom és amint tudom felteszem.
Szép állapotú, tetején apró makulával. Ezt, mint a többi ilyen erősítőn a rajta lévő Heritage Cd játszó talpacskája okozta.
Az eladás oka, visszaállok végfok-előfok kombóra, így feleslegessé válik. Nálam kb 2 éve van és hétvégenként 4-6 órát használtam.
Kis plusz infók. Az erősítőt egy igen neves Francia mérnök Yves-Bernard André tervezte. Nevét a nyolcvanas évektől jegyzik a hifi és high-end világában.
Az erősítő egy újabb széria belépő modellje volt 1500 GBP induló áron.
2x100 W 8 Ohm-on,
Bemenetek, 5 X rca, 1 X XLR,
+ van 1 előerősítő kimenet. 9.2 kg.
Szálcsiszolt alu előlapja van.
A kijelzőn sárga színnel jelzi ki a bemenet típusát.
Távirányítója, doboza megvan.
Tápkábel is jár hozzá.
Hangja nagyon kellemes, részletező. Nálam nagyon jó mélyek, nem tolakodó közép és magas hangokkal szólt. Az előző erősítőimhez képest meglepően jó hangú, olykor még csöves hangzást is fel lehet benne fedezni. Teres, jó színpadi ábrázolással. Az előző integráltamhoz képest sokkal letisztultabb, finomabb, dinamikusabb hangú. ( YBA Audio Refinement) Csak ez az egy volt integrált :-), de ha a Pass SIT 2-höz nézem, akkor sincs szégyenkezni valója, mert ugyan volt különbség, de korántsem annyi, ami az ár különbséget indokolná.
Ára 290 ezer Ft.
Helyileg Komárom Esztergom megyében.
Budapesti átvétel megoldható.
06húsz37992hatvanegy
Köszönöm, hogy elolvastad!
Képek az eladó készülékről készültek.
Kicsit nagy méretűek, lekonvertálom és amint tudom felteszem.