Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Marantz 8B

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
wartam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 61

Re: Marantz 8B

Hozzászólás Szerző: wartam »

Többen kérdeztétek, hogy ez ugyan az a Marantz 8B amit korábban pepperpower fórumtárs árult?

Itt válaszolnám meg a kérdést, NEM ugyan az a végfok!
Black Gate kondik másak, sajátomban a nagyobb értékűek vannak beépítve 150uF plusz WBT hangfal csatlakozó.
Esetleg, ha valaki hezitál, ne tegye mert a minap visszakötöttem és nagyon megremegett a kezem, hogy lezárom a hirdetést.

Kérdésben felmerült, hogy BG kondik és wbt csatlakozók nélkül is eladó, a válaszom IGEN!
Ha esetleg valakit gyengébb minőségű kondikkal és az eredeti hangfal csatlakozókkal érdekel, abban az esetben az ára 1,1 M.
Viszont a visszaalakítás csak abban az esetben valósul meg, ha a vevőjelölt előleggel biztosít a tényleges vételi szándékáról.
Természetesen a visszaalakítás az én költségem.

Utoljára wartam ugrasztotta előre 2024.06.29., szomb. 20:28-kor.

pepperpower
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 304

Re: Marantz 8B

Hozzászólás Szerző: pepperpower »

Hosszu ido utan vegre egy komoly csoves a forumon.
Eleje: Garrard 401, FR-24 MKII, Kiseki Milltek, Orsonic DS-500G, Philips TJ100, TJ304
Közepe: Philips AG9015 OTL, TJ MOSpower SE, DIY 6HD5 SE, Shure SE-20
Vége: Altec VOTT, Altec 604E Stonehenge, Living Voice, Lowther EX2, Mordaunt Stirling

wartam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 61

Marantz 8B

Hozzászólás Szerző: wartam »

Eladó a címben szereplő, a 60-as évek egyik legjobb csöves erősítője.Korához képest szép állapotban van, hibátlanul működik, nem búg, nem zajos, tökéletesen teszi a dolgát. Készülék 230v-os, nem kell hozza trafó, mindegyik gyári WE kondi bypassolva van nagyfeszültségű Black Gate kondikkal. Van benne 4 db 350v 150uF-os és 4 db kicsi, összesen 8 db BG kondi. Hangfal csatlakozó cserélve lett roncsolás mentesen WBT csatlakozókra de bármikor visszaállítható az eredeti állapot. Eredeti hangfal csatlakozók megvannak, plusz 4 db soha nem használt eredeti RCA aljzatot adok tartalékba a készülékhez. Eredeti rács megvan a készülékhez. A hangfal csatlakozók cseréjét, eredeti kondik bypassolását, készülék beállítását Takács Jenő /TUNERMAN/ végezte.

Budapesten a 17 ker. található.

Ár: 1 390 000 Ft
IMG_2867.JPG
IMG_2865.JPG
IMG_2870.JPG
IMG_2880.JPG

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”