Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Csöves MM phono
-
Eabelmayer
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: Csöves MM phono
Érdekel, kaphatnék tel.számot
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1641
Vannak érdeklődők, alku ésszerű keretek között lehetséges. 
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- Indy
- V.I.P.

Már csak ez maradt meg az analóg rendszeremből.
Jó lenne ha szerető gazdához kerülne, megérdemelné...
Jó lenne ha szerető gazdához kerülne, megérdemelné...
- Indy
- V.I.P.

A készülékház pontos méretei: 45*30*10 cm. Az előlap a legszélesebb, maga a test 1-1 cm-rel keskenyebb. Furutech IEC aljzat, valamint a tartalék csövek:
- Indy
- V.I.P.

Megértem, ha bizalmatlanság van egy DIY készülék iránt. Ez a phono garantáltan előhozza a zenét a barázdák közül. Kedvcsinálónak, tartalék csövekkel együtt, legyen 160k Ft!
- TomLeftiger
- Törzsvendég

- Értékelés: 498
Ez egy nagyon jó hangú MM fonó, volt alkalmam többször is meghallgatni. A készüléket egyébként Kolozsvári Tamás építette, az ő kezei közül több kíváló hangú fonó, DAC, stb. került ki az évek során, amik mind nagyon jó ár/érték arányúak. Már az üres doboz is komoly értéket képvisel, ennyiből ma nem lehetne megépíteni ezt a készüléket. Sajnos a mostani rendszeremben nem működnek a csöves holmik, különben már nálam zenélne. :) Aki ilyen értékű fonó beszerzését tervezi, mindeképp tegyen vele egy próbát.
- Indy
- V.I.P.

Csöves MM phono
Sziasztok,
eladó egy épített csöves MM phono, ami a legjobb hangú phonom, amim valaha volt. 42 dB erősítésű, a feszültség gain 125, a trafója USA gyártmány. 3 éve van meg, jó pár gyári, és épített phonoval összehallgattam (privátban megírom, ha valakit érdekel, nem szeretném senki üzletét elrontani
) és mindig ez maradt a háznál. Nagyvonalú, energikus hangja van, műfajfüggetlen, tud finoman is megszólalni, ha arra van szükség. Egész magas szintű lemezjátszókat is ki tud szolgálni, csendes, nem zajos. Remélem a képekből kiderülnek a technikai részletek, mert ahhoz nem nagyon értek. Az ára a hangjához képest szerény, és FIX ár: 200.000 Ft. Győr, vagy a vevő felelősségére és költségére értékbiztosított MPL csomagban is elküldöm, de jobban örülnék a személyes átvételnek.
eladó egy épített csöves MM phono, ami a legjobb hangú phonom, amim valaha volt. 42 dB erősítésű, a feszültség gain 125, a trafója USA gyártmány. 3 éve van meg, jó pár gyári, és épített phonoval összehallgattam (privátban megírom, ha valakit érdekel, nem szeretném senki üzletét elrontani