Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kenwood KA-2050R
- jabba306
- V.I.P.
- Értékelés: 71
Re: Kenwood KA-2050R
Elkelt!
- jabba306
- V.I.P.
Árváltozás: Mostantól 22 000 Ft az erősítő ára.
- jabba306
- V.I.P.
Csere is érdekes lehet...
- jabba306
- V.I.P.
Két monitor sugárzóval szuper kiegészítő lehet TV mellé filmekhez. Pici pénzből sokkal jobb hangot lehet elérni vele, mint a tv gyári hangszóróival (igaz ettől még nem lesz HM).
- jabba306
- V.I.P.
Kenwood KA-2050R
Sziasztok!
Eladóvá vált egy Kenwood KR-2050R típusú erősítő.
Árukapcsolással került hozzám Németországból. Kipróbáltuk, működik. A hangja várakozáson felüli, nem rossz HiFi erősítő. A teljesítményétől se kell megijedni, elég jól meghajtotta a dobozt, amit rákötöttünk.
Előnye, hogy távirányítós, hátránya, hogy a távirányítót elvitte a cica, nincs meg.
Az előlapja nagyon szép állapotú, karcmentes, ugyanakkor sajna a tetején van egy kis makula. Nem, nincs szétverve és összekarcolva, nem is agyon koptatott. A fotón mellé tettem egy 5 ftos érmét, hogy látszódjon, mekkora a sérülés. Kicsit megkopott a festék, de inkább csak a fénye. Sajnos az egysejtű német a két készüléket egymásra téve csomagolta, és a szállításnál a felette lévő készülék lába kocsit kidörzsölte.
A saját doboza és manuálja sincs meg, de a manuált letöltöttem, emailben a vásárlónak továbbítani tudom.
Előnye az erősítőnek, hogy van benne egy riaa fokozat.
Postázni a makula miatt nem nagyon szeretném, de ha szükséges, megteszem a vevő felelősségére és költségére.
Szegeden lakik, itt kipróbálható.
Elérhetőségem: 20/532-8142
Elvileg december elején megyünk BP-re, komoly érdeklődés esetén el tudom vinni...
És az ára. Irányárként 26 000 Ft-ra gondoltam.
Eladóvá vált egy Kenwood KR-2050R típusú erősítő.
Árukapcsolással került hozzám Németországból. Kipróbáltuk, működik. A hangja várakozáson felüli, nem rossz HiFi erősítő. A teljesítményétől se kell megijedni, elég jól meghajtotta a dobozt, amit rákötöttünk.
Előnye, hogy távirányítós, hátránya, hogy a távirányítót elvitte a cica, nincs meg.
Az előlapja nagyon szép állapotú, karcmentes, ugyanakkor sajna a tetején van egy kis makula. Nem, nincs szétverve és összekarcolva, nem is agyon koptatott. A fotón mellé tettem egy 5 ftos érmét, hogy látszódjon, mekkora a sérülés. Kicsit megkopott a festék, de inkább csak a fénye. Sajnos az egysejtű német a két készüléket egymásra téve csomagolta, és a szállításnál a felette lévő készülék lába kocsit kidörzsölte.
A saját doboza és manuálja sincs meg, de a manuált letöltöttem, emailben a vásárlónak továbbítani tudom.
Előnye az erősítőnek, hogy van benne egy riaa fokozat.
Postázni a makula miatt nem nagyon szeretném, de ha szükséges, megteszem a vevő felelősségére és költségére.
Szegeden lakik, itt kipróbálható.
Elérhetőségem: 20/532-8142
Elvileg december elején megyünk BP-re, komoly érdeklődés esetén el tudom vinni...
És az ára. Irányárként 26 000 Ft-ra gondoltam.