Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arcam rHead
Re: Arcam rHead
Elkelt. Zárom.
Jegesedik. 
Mától csere is érdekel. 12V-os lineáris tápegység személyében.
(BRZ, MZ/X, TMP, Hydra, stb) Ráfizetéssel is akár.
(BRZ, MZ/X, TMP, Hydra, stb) Ráfizetéssel is akár.
50.000Ft+Posta
December 31-ig 50.000Ft és a Foxpost az árban. Utána pedig ki tudja? 
Mivel áttértem a sztatikusok rögös ösvényére, ezért már nincs használva. Mivel eladni szeretném nem árulgatni, ezért 50ezer+Foxpost az ára a gyári biztivel. Ez már nagyjából a listaár harmada. 
Hifiman fejeseket kimondottan szereti. 
Up.
Audiophile hang, A osztályú erősités, tónusàt tekintve inkább a melegebb oldalon van.
Up.
A gyári tápegysége helyett használt 80W-os BRZ lineáris tápegységgel még kedvezőbb árat tudok adni. Mindkettőben egy egy Furutech bizti van. Ebben a formában a kettő összesen kb. 130 ezer forint volt. Most a kettőt 100-ért oda tudom adni. És ebben már a Foxpost küldés is benne van.
Ettől olcsóbb már tuti nem lesz.
Az ígért képek. 
Gyári biztivel 55 ezer és egy Foxpost küldés az árban.
Arcam rHead
Feljebblépés miatt eladó fent nevezett fejhallgató erősítő. Itt vettem anno. Változás csak annyi történt vele, hogy kapott egy Furutech tuningbiztit.
Ára 60.000Ft. A Hifiman fejeseket szereti. Én egy 400SE-vel használtam, de volt mögékötve Ananda is. Mindkettővel szépen muzsikált.
Van hozzá egy bika BRZ LPS is amivel combosabbá lehet tenni. Azt kúlön topicban fogom hírdetni, de együtt ütős párost alkotnak.
Fellelhető Nyíregyházán
Elérhetőségek
- itt privát üzenetben
-email: magellan289@gmail.com
- tel: 06.20.929.5138
Képek később. Minden tartozékával dobozában árulom.
Ára 60.000Ft. A Hifiman fejeseket szereti. Én egy 400SE-vel használtam, de volt mögékötve Ananda is. Mindkettővel szépen muzsikált.
Van hozzá egy bika BRZ LPS is amivel combosabbá lehet tenni. Azt kúlön topicban fogom hírdetni, de együtt ütős párost alkotnak.
Fellelhető Nyíregyházán
Elérhetőségek
- itt privát üzenetben
-email: magellan289@gmail.com
- tel: 06.20.929.5138
Képek később. Minden tartozékával dobozában árulom.