Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mellorn Stream Phono
Re: Mellorn Stream Phono
A portéka elkelt, köszönöm a lehetőséget!
Ez még mindig itt van?
Csodálom, hogy eddig senki nem csapott még le rá. Ragyogó phono fokozat, amikor nekem kellett volna, sehol sem bukkant fel egy eladó példány.
Pedig akkor még a fél vesém is bekockáztattam volna érte.

Csodálom, hogy eddig senki nem csapott még le rá. Ragyogó phono fokozat, amikor nekem kellett volna, sehol sem bukkant fel egy eladó példány.

A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Letét ellenében elvihető , és saját rendszerben meghallgatható!
Mellorn Stream Phono
Eladó tökéletes állapotban lévő Mellorn Stream MC/MM Phono.
Igazi ritkaság csodálatos hanggal és színpadképpel.
Irányár: 230,000 Ft
Átvehető személyesen Nagykovácsiban, Budapesten, vagy más előre egyeztetett, számomra még reálisan bejárható távolságban lévő helyszínen. Előzetes egyeztetés alapján postázom is, ha ennek feltételeiben kölcsönösen meg tudunk állapodni.
Érdeklődni privátban, illetve a 06-70-555-5452 telefonon lehet.
Igazi ritkaság csodálatos hanggal és színpadképpel.
Irányár: 230,000 Ft
Átvehető személyesen Nagykovácsiban, Budapesten, vagy más előre egyeztetett, számomra még reálisan bejárható távolságban lévő helyszínen. Előzetes egyeztetés alapján postázom is, ha ennek feltételeiben kölcsönösen meg tudunk állapodni.
Érdeklődni privátban, illetve a 06-70-555-5452 telefonon lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asebestyen 2024.01.04., csüt. 08:51-kor.
Ok: Hiányzó helyadatok pótlása
Ok: Hiányzó helyadatok pótlása