Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Norma Revo PA150 sztereó véfok

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
IamMenyus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 164

Norma Revo PA150 sztereó véfok

Hozzászólás Szerző: IamMenyus »

Eladó Dél-Pesten egy Norma REVO PA150 sztereó végfok ezüst (natúr Alu) kivitelben.

A végfokot az Audiophile szalonban vásároltam pár éve, nálam egy ATC SCM100 passzív párt hajtottak, de aktívra váltok, ezért eladom a végfokot és a hangfalkábelt amivel használtam.
Nagyon hallgatható és dinamikus FET -es erősítő ami emlékeztet a csöves világ kvalitásaira annak nyűgjei nélkül, és ami nekem nagyon fontos volt, nem tűnik érzékenynek a magasabb kapacitású hangfalkábelekre, mivel én XINDAK FS GOLD SE ribbon kábelekkel hallattam.

Kép

A gyári csomagolása meg van, de még elő kell szednem a tárolóból, saját képet később majd igyekszem feltenni róla,
de pont úgy néz ki mint a képen.

Budapest XXIII.kerületben személyes átvételt preferálok a tömege és értéke miatt.

Specifikációk és képek itt találhatóak: https://www.audiothesis.com/product-pag ... -amplifier

Az irányára 990e Ft.

A számom 20-771-2692.

Utoljára IamMenyus ugrasztotta előre 2023.11.19., vas. 09:54-kor.

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”