Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harman Kardon HK970
Re: Harman Kardon HK970
Elkelt. Köszönöm a lehetőséget.
Hozzuk előre. 
Előre ezzel a remek kis erősítővel. Ár / értékben garantáltan nagyon jó!
Előre és egyúttíl írnék a készülékről egy picit bővebben. A teljesen fekete Limited Edition logóval ellátott Stereo Legendként forgalmazott készülékekről van szó. Az erősítőn 4db hangfalkimenet van, ami használható A, B és A+B módban. 8 Ohmon 70W, 4 Ohmon 100W teljesítménnyel rendelkezik.
6db vonal szintű és 1db MM Phono bemenete van, felvételhez rendelkezik 2db vonal szintű kimenettel és 1db szabályozható Pre-Out kimenettel, ha valaki csak előfoknak szeretné használni. A készüléken található összes csatlakozó aranyozott. A készülék nagyjából 11kg.
6db vonal szintű és 1db MM Phono bemenete van, felvételhez rendelkezik 2db vonal szintű kimenettel és 1db szabályozható Pre-Out kimenettel, ha valaki csak előfoknak szeretné használni. A készüléken található összes csatlakozó aranyozott. A készülék nagyjából 11kg.
Az ígért képek az erősítőről.
- Csatolmányok
-
- IMG_20230307_095440218.jpg (2.37 MiB) Megtekintve 1149 alkalommal
-
- IMG_20230307_095349552_HDR.jpg (2.66 MiB) Megtekintve 1149 alkalommal
Harman Kardon HK970
Sziasztok!
Eladásra kínálom tökélesen működő és jó hangzású, címben szereplő sztereó erősítőmet. Én nagy megelégedettséggel használtam hosszab ideig. Az erősítőt szintén Harman Kardon váltotta, egy öregebb és nagyobb tesó. Egy szépséghibája van, hogy a távirányítón a "+" hangerőgomb néha szeret kiesni a helyéről - én így vettem, engem nem zavart, végülis nem fejjel lefele szokták amúgy sem tartani.
Ára: 70.000 Ft. Az erősítő Csobánkán lakik, ahol meghallgatható és kipróbálható Triangle dobozok társaságában. Szállításban tudok segíteni Bp-en és a közelben. Képek később. Elérhetőség: 06-702282218.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Eladásra kínálom tökélesen működő és jó hangzású, címben szereplő sztereó erősítőmet. Én nagy megelégedettséggel használtam hosszab ideig. Az erősítőt szintén Harman Kardon váltotta, egy öregebb és nagyobb tesó. Egy szépséghibája van, hogy a távirányítón a "+" hangerőgomb néha szeret kiesni a helyéről - én így vettem, engem nem zavart, végülis nem fejjel lefele szokták amúgy sem tartani.
Ára: 70.000 Ft. Az erősítő Csobánkán lakik, ahol meghallgatható és kipróbálható Triangle dobozok társaságában. Szállításban tudok segíteni Bp-en és a közelben. Képek később. Elérhetőség: 06-702282218.
Köszönöm, hogy elolvastad.