Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gauss Neuron végfok
Re: Gauss Neuron végfok
Sziasztok,
elkelt, zárom.
elkelt, zárom.
Jegelve.
Ok, megtaláltam.
Gondolom, ez a harmadik panelverziójú, ha még 4 év gari van rá.
Gondolom, ez a harmadik panelverziójú, ha még 4 év gari van rá.
Hali !
Roppant prózai kérdésem lenne. Méretek érdekelnének az állványom korlátozott befogadóképessége miatt.
Köszi.
Roppant prózai kérdésem lenne. Méretek érdekelnének az állványom korlátozott befogadóképessége miatt.
Köszi.
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
Mindkét belső kép Gábor honlapjáról a Neuron oldalról van. Minden bizonnyal igazad van, majd számon kérem a Tervező Úron
- sssw
- Nincs visszaút
- Értékelés: 23
- Kapcsolat:
lLehet, nem dob a dolgon, hogy a belső kép egy Ophteronról készült, ami legalább annyi értekkel bír, de mégiscsak kisebb, és látványra is elmarad a Neuron belseje mögött...én levenném...
Zolee6969 írta: ↑2022.12.30., pén. 09:32Nem nagyon ertem, hogy mit keres még itt ez az erősítő...???? Nem csak a saját árkategóriájában, hanem jóval felette zenél, nagyon egyetértek az előttem felszólaló Wittao -val. Elképesztő felbontás, dinamika, tér, energia. Nekem is ez van és sok boldogságot hozott mind a digitális, mind az analóg vonalon. A Neuron végállomás is lehet sokaknál.
Nem ismerem az eladót, sok sikert kívánok az eladáshoz!
BUÉK !!!
Molnár István
Hamarosan gazdát cserél, szinte biztos. :)
Az erősítő kiváló. Nálam egy AR + Sonus F rendszerben zenél(t) hibátlanul.
A döntést a rendszer leépítésről egy sajnálatos gazdasági helyzet szülte. Az árat emiatt állítottam ide.
BUÉK mindenkinek!!
A döntést a rendszer leépítésről egy sajnálatos gazdasági helyzet szülte. Az árat emiatt állítottam ide.
BUÉK mindenkinek!!
Nem nagyon ertem, hogy mit keres még itt ez az erősítő...???? Nem csak a saját árkategóriájában, hanem jóval felette zenél, nagyon egyetértek az előttem felszólaló Wittao -val. Elképesztő felbontás, dinamika, tér, energia. Nekem is ez van és sok boldogságot hozott mind a digitális, mind az analóg vonalon. A Neuron végállomás is lehet sokaknál.
BUÉK !!!
BUÉK !!!
T+A PA3100HV integrált; SABO STREAMER 23 SIGNATURE GOLD, Audio Physic Codex hangfal,Transrotor Fat Bob S TMD lemezjátszó, TMP-TEP phono; EMT JSD Pure Black,TR5009 hangkar,TEP kábelek,TEP trafó, Sony CDP XA50ES CD;Finalizer Lite,Hydra Ceramic Natural LAN
Tegnap volt szerencsém hallgatni egy rendszert Nagy Gabinál (GAUSS), és csak ajánlani tudom a végfokot. Kiváló darab, ár/teljesítmény viszonyban pedig nagyon nehéz jobbat találni ennyiért! Sikeres eladást kívánok, csak betévedtem ide, megnézni miért adhatja el valaki, sajnálom h. leépíted a rendszert. Aki pedig azt gondolja, hogy a populáris nagymárkáktól 4-5MFt-ért többet kap, érdemes összefülelnie őket...
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
Szia, leépítettem azt a rendszert, aminek része volt. Nem használom már.
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Értékelés: 2889
- Kapcsolat:
És miért adod el?
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
http://saboaudio.eu
Sziasztok, figyelmetekbe ajánlom ezt az fb posztot. Az erősítő tervezőjétől. Lehet vele egyetérteni, vagy vitázni, mindenképp érdekes cikk.
https://www.facebook.com/gaussaudio/pos ... 7bK2KAdLTl
https://www.facebook.com/gaussaudio/pos ... 7bK2KAdLTl
Gauss Neuron végfok
Sziasztok,
rendszer leépítés miatt eladó egy Gauss Neuron 2x400Wattos végerősítő. Magyarországi tervezés --gyártás, első tulajdonostól, még 4 év garancia. Ultra alacsony torzítás. Nagyon gyors, precíz, mégis levegős hangú erősítő. Erőtartalék van bőven, nyűgös hangfalakat is gond nélkül hajt.
Csak néhány adat, rengeteg további hasznos információ megtalálható Gábor honlapján: https://gaussaudio.hu/neuron.html
- 2x 400 Watt MOS-FET Dual Mono teljesítmény
- 1000VA toroid trafó
- aktív hangszóró védelem
- kiemelkedő minőségű Takman, Vishay, Kemet és Nichicon alkatrészek
- egy szimmetrikus, és egy aszimmetrikus bemenet, bemenet választó kapcsolóval
- 12V Trigger bemenet az automatikus bekapcsoláshoz
Igényes rendszerben meghallgatható.
Ára: 990.000-Ft
Hely: Budapest XVII.
rendszer leépítés miatt eladó egy Gauss Neuron 2x400Wattos végerősítő. Magyarországi tervezés --gyártás, első tulajdonostól, még 4 év garancia. Ultra alacsony torzítás. Nagyon gyors, precíz, mégis levegős hangú erősítő. Erőtartalék van bőven, nyűgös hangfalakat is gond nélkül hajt.
Csak néhány adat, rengeteg további hasznos információ megtalálható Gábor honlapján: https://gaussaudio.hu/neuron.html
- 2x 400 Watt MOS-FET Dual Mono teljesítmény
- 1000VA toroid trafó
- aktív hangszóró védelem
- kiemelkedő minőségű Takman, Vishay, Kemet és Nichicon alkatrészek
- egy szimmetrikus, és egy aszimmetrikus bemenet, bemenet választó kapcsolóval
- 12V Trigger bemenet az automatikus bekapcsoláshoz
Igényes rendszerben meghallgatható.
Ára: 990.000-Ft
Hely: Budapest XVII.
- Csatolmányok
-
- Kép2.png (179.76 KiB) Megtekintve 5143 alkalommal