Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Electrocompaniet ECI 3
Re: Electrocompaniet ECI 3
Köszönöm a sok hozzászólást, és megkeresést, illetve a fórumnak a lehetőséget!
Az erősítő elkelt.
Az erősítő elkelt.
- Seherezádé
- Újonc fórumos
- Értékelés: 11
A gyári szám alapján én voltam az egyik előző tulaj. Évekig hallgattam egy Sonus Faber Concerto Grand Piano-val, főleg komolyzenét és néha jazzt. Nem éreztem kéthavonta késztetést, hogy lecseréljem, végül egy ECI 4 miatt váltam meg tőle. Szerintem ma ennyiért valóságos lopás megvenni. Az eladót nem ismerem.
Üdv: Laci
Üdv: Laci
Én jártam a tulajnál - más ügyben - és meg kell mondjam, az az erősítő / is / olyan, mint az új. Nagyon vigyázz a cuccaira.
Üdv,
Én komolyan gondoltam, itt a gyártó évjáratra vonatkozó válasza - ha valaki friss kondikban utazna. Felületszerelt így sufniban senki nem fogja teljesen felfrissíteni a cuccot, de nem is biztos hogy indokolt még.
A kapcsolat megszületett végül a rendkívül szimpi tulajjal, de otthon hallgatózás sajnos kizárt (érdemes lenne hirdetésben közölni eleve) elestem az üzlettől.
Thank you for contacting Electrocompaniet.
THE ECI 3 was manufactured between 2000 and 2014.
Your unit was produced in 2002/2003.
Én komolyan gondoltam, itt a gyártó évjáratra vonatkozó válasza - ha valaki friss kondikban utazna. Felületszerelt így sufniban senki nem fogja teljesen felfrissíteni a cuccot, de nem is biztos hogy indokolt még.
A kapcsolat megszületett végül a rendkívül szimpi tulajjal, de otthon hallgatózás sajnos kizárt (érdemes lenne hirdetésben közölni eleve) elestem az üzlettől.
Thank you for contacting Electrocompaniet.
THE ECI 3 was manufactured between 2000 and 2014.
Your unit was produced in 2002/2003.
Kedves "ROPYY",
köszönöm a jókívánságokat!
Minden adatot megadtam, amit kértél, nézz utána kérlek.
Rajtad kívül mindenki el tud érni.
köszönöm a jókívánságokat!
Minden adatot megadtam, amit kértél, nézz utána kérlek.
Rajtad kívül mindenki el tud érni.

Hát ez a telefonos dolog sem jött össze,én ezt jelnek veszem, nem erőlködöm tovább :(
Nagyon sok sikert kívánok az eladáshoz, és sok örömet az új gazdinak, különleges készülék műértőknek!
Nagyon sok sikert kívánok az eladáshoz, és sok örömet az új gazdinak, különleges készülék műértőknek!
Elnézést, de nem értem az "akkor ismét"-et.
Tegnap este küldted a kérdéseket, íme a válaszok:
- A gyártási év nincs feltüntetve a készüléken, de, ha számodra fontos paraméter, akkor a képen látható szériaszám alapján gondolom a gyártótól le tudod kérdezni.
- Javítás, felújítás, tuning nem történt az erősítőn.
- Én a 3-dik tulajdonosa vagyok. Az előző két tulaj, márkán belüli továbblépés miatt adta el, én rendszerfelszámolás miatt adom el.
Tegnap este küldted a kérdéseket, íme a válaszok:
- A gyártási év nincs feltüntetve a készüléken, de, ha számodra fontos paraméter, akkor a képen látható szériaszám alapján gondolom a gyártótól le tudod kérdezni.
- Javítás, felújítás, tuning nem történt az erősítőn.
- Én a 3-dik tulajdonosa vagyok. Az előző két tulaj, márkán belüli továbblépés miatt adta el, én rendszerfelszámolás miatt adom el.
Akkor ismét :)
Szeretnék érdeklődni gyártási év, javítás, felújítás, tuning, és a tulajok száma felől.
Választ megköszönöm ha lesz.
Szeretnék érdeklődni gyártási év, javítás, felújítás, tuning, és a tulajok száma felől.
Választ megköszönöm ha lesz.
Electrocompaniet ECI 3
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy meg kell válnom HiFi komponenseimtől.
Az erősítő kivételesen szép állapotban van.
Aki ilyet keres, biztos tisztában van a kvalitásaival, úgy, mint a műszaki paramétereivel.
Csere, beszámítás most nem megoldható.
Helyileg Dunakeszin található, természetesen komoly vételi szándék esetén meghallgatható.
Csak személyes átvétel.
Ár: 300.000,- Ft
Úgy alakult, hogy meg kell válnom HiFi komponenseimtől.
Az erősítő kivételesen szép állapotban van.
Aki ilyet keres, biztos tisztában van a kvalitásaival, úgy, mint a műszaki paramétereivel.
Csere, beszámítás most nem megoldható.
Helyileg Dunakeszin található, természetesen komoly vételi szándék esetén meghallgatható.
Csak személyes átvétel.
Ár: 300.000,- Ft
- Csatolmányok
-
- IMG_7140.JPG (2.7 MiB) Megtekintve 2299 alkalommal
-
- IMG_7138.JPG (1.86 MiB) Megtekintve 2299 alkalommal
-
- IMG_7136.JPG (1.88 MiB) Megtekintve 2299 alkalommal
-
- IMG_7135.JPG (2.05 MiB) Megtekintve 2299 alkalommal
-