Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Musical Fidelity M6S PRX
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6181
Re: Musical Fidelity M6S PRX
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Elkelt 

Végletekig semleges, elsöprő erejű, részletező, kifinomult, hájend hangot tessék.
"Egy igazi világszínvonalú termék" – Hi-Fi+
A Hi-Fi+ által "igazi világszínvonalú termékként" dicsért Musical Fidelity M6s PRX egy csatornánként 260 watt teljesítményű végerősítő egyedi fojtószelep-szabályozott tápegységgel (CRPS). Az M6s PRX ugyanazt az alapáramköri topológiát használja, mint a prémium Titan vagy AMS50 testvérei, csatornánként nyolc kimeneti tranzisztorral, de a CRPS saját technikai csavart ad neki, lehetővé téve a riválisait felülmúló teljesítményszinteket.
A precizitás és az erő elképesztő kombinációja azt jelenti, hogy az M6s PRX még az igényes hangszórókat is teljes semlegességgel tudja meghajtani. Az angliai Hi-Fi Choice magazin azt mondta, hogy az M6s PRX "a megdönthetetlen legyőzhetetlenség aurája. Erősen nyomhatod az erősítőt anélkül, hogy érzékelnéd, hogy nehézségekkel küzd."
Ezeket az érzéseket visszhangozta a Hi-Fi+ áttekintése is, amely az M6s PRX-et úgy jellemezte, hogy "könnyed minőséggel rendelkezik, amitől a hangszórók szinte nagyobbnak és jobbnak tűnnek, mint amilyenek".
Az M6s PRX fő jellemzői közé tartozik a rendkívül alacsony szélessávú torzítás, az alacsony kimeneti impedancia, a kiváló terhelési vezetés, a hatalmas stabilitási ráhagyások és a nagyon magas csúcsáram-leadás."
"Egy igazi világszínvonalú termék" – Hi-Fi+
A Hi-Fi+ által "igazi világszínvonalú termékként" dicsért Musical Fidelity M6s PRX egy csatornánként 260 watt teljesítményű végerősítő egyedi fojtószelep-szabályozott tápegységgel (CRPS). Az M6s PRX ugyanazt az alapáramköri topológiát használja, mint a prémium Titan vagy AMS50 testvérei, csatornánként nyolc kimeneti tranzisztorral, de a CRPS saját technikai csavart ad neki, lehetővé téve a riválisait felülmúló teljesítményszinteket.
A precizitás és az erő elképesztő kombinációja azt jelenti, hogy az M6s PRX még az igényes hangszórókat is teljes semlegességgel tudja meghajtani. Az angliai Hi-Fi Choice magazin azt mondta, hogy az M6s PRX "a megdönthetetlen legyőzhetetlenség aurája. Erősen nyomhatod az erősítőt anélkül, hogy érzékelnéd, hogy nehézségekkel küzd."
Ezeket az érzéseket visszhangozta a Hi-Fi+ áttekintése is, amely az M6s PRX-et úgy jellemezte, hogy "könnyed minőséggel rendelkezik, amitől a hangszórók szinte nagyobbnak és jobbnak tűnnek, mint amilyenek".
Az M6s PRX fő jellemzői közé tartozik a rendkívül alacsony szélessávú torzítás, az alacsony kimeneti impedancia, a kiváló terhelési vezetés, a hatalmas stabilitási ráhagyások és a nagyon magas csúcsáram-leadás."
Beszámítás már nem játszik és a "mostadokértenéccázat" sem.
Íme egy remek kis UPP 

Előre vele!
Esetleg, de tényleg csak esetleg hangfal beszamítás erdekelhet 3-400 ezerig. Sztatikusok előnyben.
Esetleg, de tényleg csak esetleg hangfal beszamítás erdekelhet 3-400 ezerig. Sztatikusok előnyben.
- tomrider
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 110
És így néz ki belül

- Csatolmányok
-
- Musical_Fidelity_system_01.jpg (364.24 KiB) Megtekintve 2950 alkalommal
Auralic Aries LE - Beresford TC7510 - Nuforce IA7 V3 - Magneplanar MG12
Valóban, hatalmas hang, hihetetlen semlegességgel és dinamikával.
Nálam digitális forrás-sztrímer-előfok kombóról üzemelt közvetlenül, kiegyensúlyozott csatlakozással, Monitor Audio Silver 500-as hangfalakkal. Ebben a felállásban meg is hallgatható.
Beszámítással kapcsolatban volt pár megkeresés, de ez egyelőre nem aktuális, teljesen más irányba fejlesztettem a rendszert.
Nálam digitális forrás-sztrímer-előfok kombóról üzemelt közvetlenül, kiegyensúlyozott csatlakozással, Monitor Audio Silver 500-as hangfalakkal. Ebben a felállásban meg is hallgatható.
Beszámítással kapcsolatban volt pár megkeresés, de ez egyelőre nem aktuális, teljesen más irányba fejlesztettem a rendszert.
M6PRX áramköre valójában a zászlóshajó Titan áramkörén alapul, csatornánként négy pár kimeneti eszközt használva. A Musical Fidelity azt állítja, hogy a PRX felülmúlja a legtöbb elérhető teljesítményerősítőt, ártól függetlenül.BEST BUY !!! 

Egy nagy upp ennek a hihetetlen hangú atomerőműnek. 

És az ígért művészfotók:

a segge is szép:

de még mennyire szép:

a segge is szép:

de még mennyire szép:

Musical Fidelity M6S PRX
Üdv Uraim!
Egy újabb, rövid, ám rendkívül szenvedélyes viszony ért véget
Musical Fidelity M6S PRX
A készüléket 2020 júliusában vásárolták Berlinben a Hifistudio Falkensee-től, majd egy évvel később visszavitték a kereskedőhöz, úgy, hogy kis túlzással ki se csomagolták.
Én tőlük vettem októberben, tehát még fél év hivatalos gari van rá.
Állapota: 10/10, számla, doboz, kesztyű, bársonyzsák
stb…
Az én tapasztalataim az elmúlt 8 hónapról:
Grandiózus,
fáradhatatlan,
semleges,
gyors,
szigorú, de igazságos,
dinamikus.
Szép!! Kurva jól néz ki, bárhova is teszed, anyának is tetszeni fog.
A száraz adatok:
· Felépítés: Dualmono
· Teljesítmény: 230 W csatornánként 8 Ohm (24 dBW)
· THD (+ zaj): 0,007%
· Jel / zaj arány: > 120dB
· Frekvencia válasz: +0, –1dB, 10Hz – 100kHz
· Dampingfaktor: >200
· Súly: 25kg
· Bemenet: RCA/(valódi)XLR
· Hangfal csatlakozás: 2x4-es aljzat
Új ára emilió, én 600.000-et kérek érte. Cserebere nincs
Lokésön: Earth, Europe, Hungary, Veszprém country, Bakonypölöske (itt lehet meghallgatni)
Tel: 06/harminc/180-hatvanhét01
Posta nincs, cipelje, akinek kedve van. Esteleg hétvégente el tudom vinni egy darabon mondjuk 120km-es körzetben.
Egyelőre netes kép, otthon majd lövök művészfotókat.

Egy újabb, rövid, ám rendkívül szenvedélyes viszony ért véget

Musical Fidelity M6S PRX
A készüléket 2020 júliusában vásárolták Berlinben a Hifistudio Falkensee-től, majd egy évvel később visszavitték a kereskedőhöz, úgy, hogy kis túlzással ki se csomagolták.
Én tőlük vettem októberben, tehát még fél év hivatalos gari van rá.
Állapota: 10/10, számla, doboz, kesztyű, bársonyzsák

Az én tapasztalataim az elmúlt 8 hónapról:
Grandiózus,
fáradhatatlan,
semleges,
gyors,
szigorú, de igazságos,
dinamikus.
Szép!! Kurva jól néz ki, bárhova is teszed, anyának is tetszeni fog.
A száraz adatok:
· Felépítés: Dualmono
· Teljesítmény: 230 W csatornánként 8 Ohm (24 dBW)
· THD (+ zaj): 0,007%
· Jel / zaj arány: > 120dB
· Frekvencia válasz: +0, –1dB, 10Hz – 100kHz
· Dampingfaktor: >200
· Súly: 25kg
· Bemenet: RCA/(valódi)XLR
· Hangfal csatlakozás: 2x4-es aljzat
Új ára emilió, én 600.000-et kérek érte. Cserebere nincs
Lokésön: Earth, Europe, Hungary, Veszprém country, Bakonypölöske (itt lehet meghallgatni)
Tel: 06/harminc/180-hatvanhét01
Posta nincs, cipelje, akinek kedve van. Esteleg hétvégente el tudom vinni egy darabon mondjuk 120km-es körzetben.
Egyelőre netes kép, otthon majd lövök művészfotókat.