Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony 550ES erősítő
- hocus-pocus
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 272
Re: Sony 550ES erősítő
Az erősítőm meghibásodott. Ezért a javításáig én is vettem egy ilyen erősítőt. Elvileg 8 ohm mellett 2X80 watt teljesítményt nyújt. Én határozottan ennél nagyobb teljesítményűnek éreztem. Én döntően vinylt hallgatok. Úgy gondolom a phono előerősítőm kitűnően működött vele. Jó dinamikával rendelkezik, megfelelőek a sávszélei. Nem rossz a részlezeő képessége, de nem az analitika az elsódleges erénye. Jó a sztereó képe. Holgrafikus hangzást nem lehet elvárni tőle. Nagyobb hangerőn a torzítása magas. Úgy 40% hangerőig ez megfelelő. Utána már torzítása magas és a hangja felkeményedik. Átlagos érzékenységű hangsugárzók mellett nem hiányzik a magasabb hangerő. Ár(érték szempontjából remek erősítő. Aki megveszi annak pozitív meglepetést fog okozni. Különösen úgy, hogy a saját tápkábele helyett magasabb kategóriát is választani lehet hozzá. Az erősítőmet a mester megjavította és így nem a Sony 550ES erősítőt hallgatom. A nagyságrenddel drágább és újabb erősítőm kifinomultabb, nagyobb tere. Ebben szerepe van a komoly tápkábelemnek is. Aki ilyen árban gondolkodik az nagyon örülni fog a hangzásnak, erőnek, sávszéleknek és a sztereóképnek.
"Holdra bámulj, vakablak."
- Ernob
- Nincs visszaút

- Értékelés: 16
Sony 550ES erősítő
Különleges, titán színű Sony 550ES erősítő keresi új gazdáját. Kítűnő állapotban van és a hangja is elsőrangú. A gyári tápkábel kuka, IEC csatlakozó van beépítve, hogy lehessen variálni jobb hálózati kábellel. (meghálálja) Hibátlanul működik, nagy toroid trafót használt ezekhez a gyár. Sok információ van a net-ten róla, csak egy minta:
https://www.hifiengine.com/manual_libra ... 50es.shtml
Budapesten kipróbálható, postázni nem szeretném. Az ára: 89 000 Ft, lehet alkudozni óvatosan.
https://www.hifiengine.com/manual_libra ... 50es.shtml
Budapesten kipróbálható, postázni nem szeretném. Az ára: 89 000 Ft, lehet alkudozni óvatosan.