Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Poppulse 2070 T osztályú erősítő (Tripath chip) + audiophile lineáris táp
Re: Poppulse 2070 T osztályú erősítő (Tripath chip) + audiophile lineáris táp
Megnéztem mégegyszer. Továbbra sem érkezett Tőled semmi, semmiilyen formában, vagy más platformon. Zárom a topicot, mert ez így parttalan vita.
Javaslom, nézd meg az avx-en megadott mail címeden. Amikor kérted, hogy írjunk, egyből jeleztem, hogy megvenném. Azért nem tartom korrektnek, mert én jelentkeztem előbb. De nem nagy probléma, csak rosszul esett.
Még a tegnapi nap folyamán jelentkezett egy kedves fórumos a teljes szettért. Ha megérkezett hozzá, akkor zárom a hirdetést.
Rendben! Írtam privátban.
A részletekért privátban keressetek.
Üdv!
Akkor én tennék egy próbát ezzel a kis erősítővel és elhoznám, amennyiben mindkét félnek megfelel.
Akkor én tennék egy próbát ezzel a kis erősítővel és elhoznám, amennyiben mindkét félnek megfelel.
Rendben!
Ha valaki vinné az erősítőt 45 ezer forintért, az szóljon, mert akkor én viszem a tápot 40 ezerért! :)
Ha valaki vinné az erősítőt 45 ezer forintért, az szóljon, mert akkor én viszem a tápot 40 ezerért! :)
- boza
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 40
Szia !
Szerintem árazd be külön, hátha !
Üdv, Boza
Szerintem árazd be külön, hátha !
Üdv, Boza
Abban az esetben igen, ha külön az erősítőre is van vevő.
Üdv!
Érdeklődnék, hogy a táp külön elvihető-e?
Érdeklődnék, hogy a táp külön elvihető-e?
- ottoisis
- Fórumlakó

- Értékelés: 98
Volt régebben KingRex Tripath csipes erősítőm gyári nagy toroid trafós táppal, és jelenleg is van másodkészülékként egy Trends Audio T-10.2-m az árulthoz hasonló külső tápos (nem az egyszerű Wall-wart telefontöltővel) erősítőm. Csak megerősíteni tudom a leírtakat: ezek kis kütyük, (valami jobb táppal megtámogatva persze) tényleg tudnak valamit. Ha a reklámokban megjelent "triódás karakter" szlogent túlzásnak is tarthatjuk, de az irány valóban hasonló.
viewtopic.php?p=1795281#p1795281
Itt tényleg igaz az "áránál messze túlmutató megszólalás" kitétel.
Sok sikert az eladáshoz. Valaki biztos jól jár vele...
viewtopic.php?p=1795281#p1795281
Itt tényleg igaz az "áránál messze túlmutató megszólalás" kitétel.
Sok sikert az eladáshoz. Valaki biztos jól jár vele...
LPj: Townshend Elite Mk II Rock + Moth-RB-250/AN-Ai karkábel + Roksan Corus Black
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
UP.
Nagyon nem a hifi kategória...
Nagyon nem a hifi kategória...
UP.
Csak a tápegység közel 70e Ft-ba került.
Ha valaki kedveli a csöves erősítők hangkarakterét, de az ár és más egyéb tényezők miatt eddig lemondott róla, annak reális alernatíva lehet ez a készülék kedvező áron. Nyugodt, meleg tónusú hangzás, a jobbfajta digitális erősítők erényeivel ötvözve. Alacsony torzítás, kiváló hatásfok, pontosság és precizitás. Naturális hangzás és kiváló jelenlétérzet, mindez remek térábrázolás mellett. A megszólalása nagyobb teljesítményt sejtet, mint ami a specifikációban szerepel, alacsonyabb érzékenységű hangfalakkal is elboldogul.
UPPP a különleges erősítőnek! 
- mandras
- Nincs visszaút

- Értékelés: 50
Ez egy nagyon jó erősítő. Magasabb árkategóriában is simán megállja a helyét. Amit DJK írt csak annyival egészíteném ki, hogy én az enyémet nem fogom eladni. 
Egy Lumin M1-esről van szó.
Írok egy gyors összehasonlítást a két készülék között, remélem a moderátorok nem törlik, hisz így egy esetleges Poppulse érdeklődő is értékes infomációhoz juthat a hangkarakterével kapcsolatban.
Ahogy én hallom...:
A Lumin kissé nyers, feszes mélyekkel, de dinamikusabb, középtartománya erőteljesebb (ez nem mindekinek jön be), kevésbé részletező, szűkebb térrel, kevesebb érzelemmel.
A Poppulse nagyon érzelmes, hatalmas térrel, középben a Luminhoz képest kevesebb, részletező, lágyabb-barátságosabb hangzás, öblösebb mélyekkel. Azt mondanám, hogy a Poppulse jobban a kanapén tartja az embert, további zenehallgatásra ösztönözve.
Írok egy gyors összehasonlítást a két készülék között, remélem a moderátorok nem törlik, hisz így egy esetleges Poppulse érdeklődő is értékes infomációhoz juthat a hangkarakterével kapcsolatban.
Ahogy én hallom...:
A Lumin kissé nyers, feszes mélyekkel, de dinamikusabb, középtartománya erőteljesebb (ez nem mindekinek jön be), kevésbé részletező, szűkebb térrel, kevesebb érzelemmel.
A Poppulse nagyon érzelmes, hatalmas térrel, középben a Luminhoz képest kevesebb, részletező, lágyabb-barátságosabb hangzás, öblösebb mélyekkel. Azt mondanám, hogy a Poppulse jobban a kanapén tartja az embert, további zenehallgatásra ösztönözve.
Ha “all in one” meg Lumin akkor csak az M1 van.
Nekem Lumin-ból még csak streamer volt de annak a hangja nem volt sem rideg vagy bántó.
Épp ellenkezőleg.
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]