Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
McIntosh MA252 hibrid sztereó integrált erősítő
Re: McIntosh MA252 hibrid sztereó integrált erősítő
Készülék elkelt.
Megpróbálom a vásárlási kedvet meghozni....
Új Ár: 1.389.900 Ft
Új Ár: 1.389.900 Ft
Sziasztok,
Hétvégén kicsit elő vetem leporolni a készüléket. :)
Csináltam két képet még. hát ha nagyobb kedvet kap rá valaki....
Az aktuális ár: 1.490.000 Ft
Hétvégén kicsit elő vetem leporolni a készüléket. :)
Csináltam két képet még. hát ha nagyobb kedvet kap rá valaki....
Az aktuális ár: 1.490.000 Ft
- Csatolmányok
-
- 20210711_154915.jpg (1.97 MiB) Megtekintve 1776 alkalommal
-
- 20210711_154915.jpg (1.97 MiB) Megtekintve 1776 alkalommal
Köszönöm!
Szerintem hasznos volt a részletes válaszod, mert nekem a hirdetésből nem derült ki, hogy tartalék csökészlettel adod.
G
Szerintem hasznos volt a részletes válaszod, mert nekem a hirdetésből nem derült ki, hogy tartalék csökészlettel adod.
G
Szervusz!
Köszönöm kérdésed. Az ár az alábbiak szerint állt össze.
Jelenlegi új bolti ár amiben van 1 garnitúra eredeti gyári cső készlet ami szinte nem is volt használva + 1 komplett garnitúra kb 1000órát futott Psvane cső. (A gyári cső ára megközelítőleg 150000 Ft, a Psvane csőkészlet ára kb 70000 Ft.)
Az árat úgy állapítottam meg ezek alapján, hogy ezt egy induló árnak gondolom, a többit pedig majd a piac megoldja. Van egy elképzelésem ami alá nem szívesen engedem le.....
Röviden ennyi.
üdv.
Köszönöm kérdésed. Az ár az alábbiak szerint állt össze.
Jelenlegi új bolti ár amiben van 1 garnitúra eredeti gyári cső készlet ami szinte nem is volt használva + 1 komplett garnitúra kb 1000órát futott Psvane cső. (A gyári cső ára megközelítőleg 150000 Ft, a Psvane csőkészlet ára kb 70000 Ft.)
Az árat úgy állapítottam meg ezek alapján, hogy ezt egy induló árnak gondolom, a többit pedig majd a piac megoldja. Van egy elképzelésem ami alá nem szívesen engedem le.....
Röviden ennyi.
üdv.
Szervusz!
Ha már bátran lehet írni, megkérdezem:
az árképzésről adnál egy kis információt? Figyelembe véve a készülék korát, és azt, hogy az importőrnél az elmúlt egy évben történt áremelés (gyártónál szűk kapacitás van/volt), én szívesen venném a tájékoztatásod.
Magyarországi beszerzés, 27%-os ÁFA?
Vásárlási szándékom nincs, de úgy gondolom sok, fórumot olvasó zeneszeretőben felmerül a kérdés, ezért sem privát üzenetben kérdeztem. Talán az eladásban is segít.
Köszönöm!
Gergő
Ha már bátran lehet írni, megkérdezem:
az árképzésről adnál egy kis információt? Figyelembe véve a készülék korát, és azt, hogy az importőrnél az elmúlt egy évben történt áremelés (gyártónál szűk kapacitás van/volt), én szívesen venném a tájékoztatásod.
Magyarországi beszerzés, 27%-os ÁFA?
Vásárlási szándékom nincs, de úgy gondolom sok, fórumot olvasó zeneszeretőben felmerül a kérdés, ezért sem privát üzenetben kérdeztem. Talán az eladásban is segít.
Köszönöm!
Gergő
McIntosh MA252 hibrid sztereó integrált erősítő
Eladó egy McIntosc MA252-es Hibrid Sztereó Integrált erősítő. Megkímélt gyönyörű állapotban eredeti dobozával és eredeti tartozékaival együtt jelenleg dobozában várja új gazdáját.
A készülék 2,5 éves. A gyárilag hozzá tartozó csöveket kb 2 hónap használat után kicseréltem és elraktam, hogy ne használódjanak (Psvane csövekkel volt használva).
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, írjatok bátran!
Ár: 1.540.000 Ft, Kimlén Mosonmagyaróvár mellett található
A készülék 2,5 éves. A gyárilag hozzá tartozó csöveket kb 2 hónap használat után kicseréltem és elraktam, hogy ne használódjanak (Psvane csövekkel volt használva).
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, írjatok bátran!
Ár: 1.540.000 Ft, Kimlén Mosonmagyaróvár mellett található