Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Synthesis Nimis csöves erősítő ritkaság
Re: Synthesis Nimis csöves erősítő ritkaság
Elkelt!
Köszönöm a hirdetés lehetőségét!
Köszönöm a hirdetés lehetőségét!
Kiváló erősítő, én sem válnék meg tőle, ha nem váltottam volna egy nagyon érzéketlen dobozra. Átlagos vagy magasabb érzékenységű hangsugárzókat kiválóan meghajt, és nem csak a hangja nagyon kellemes, hanem gyönyörű állapotban is van. Érdemes megnézni a fotókat. 

Minden meghallgatást, érdeklődést szívesen látok. 
Az ár valamelyest alkuképes.

Az ár valamelyest alkuképes.
- kokaikoko
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 21
Nekem is ilyen kis csoda zenél itthon, Paradigm dobozokkal. Megfelelő környezetben hosszan hallgatható, igazán nagy élményt nyújt, szinte minden zenei stílus fekszik neki. Senki ne ijedjen meg attól, hogy csöves. Én is tranyós, fetes, stb. integráltat akartam, de a hangja felülírta minden elgondolásom. A mahagóni fakeret csodaszép.
A hirdetett példány ára pedig több, mint baráti :)
Sony HW65ES-Samsung QE55Q95T-HDI Dune Max Vision 4K-Philips BDP8000-Denon AVC X8500H-Infinity Renaissance 90-Infinity Kappa Video Center B-Infinity Reference 20-Paradigm PDR-12 V3-Audioquest Mocha-Nordost White Lightning-Nordost Flatline Gold-Portento Audio Reference, Musica-Logitech Harmony One
230.000 forintért vihető. Csomagküldés esetén állom a postát, természetesen törékeny kezeléssel.
Érdemes utána nézni a típusnak, elolvasni a linkelt tesztet is. Meg persze nálam meg is hallgatható. :)
Érdemes utána nézni a típusnak, elolvasni a linkelt tesztet is. Meg persze nálam meg is hallgatható. :)
Megtekintési és meghallgatási lehetőség Szegeden.

- Lancer-2015
- Fórumlakó
- Értékelés: 114
Jó kis csöves erőlködő,megérdemli feljebb hozni!
Volt szerencsém hallgatni anno,pár éve...
Valaki nagyon jól jár majd vele!
Volt szerencsém hallgatni anno,pár éve...
Valaki nagyon jól jár majd vele!
Érdeklődni telefonon is lehet, 06703114282
Synthesis Nimis csöves erősítő ritkaság
Eladóvá vált a címben említett erősítőm. Második tulajdonosa vagyok, előttem clearsound fórumtárs használta, ő vásárolta újonnan.
Alap jellemzői:
2x15W 6 ohmon
2 db 12AX7 avagy ECC83 előfok cső, 4 db EL 84 avagy 6BQ5 végfok cső. Gyárilag Sovtek csövek vannak benne, ezeket természetesen adom hozzá.
Viszont a vételárban jár még hozzá egy pár JJ és egy pár General Electric előerősítő cső, továbbá 4 db quad-ba válogatott, cryotek technológiával kezelt Tung-Sol végerősítő cső. Ezekben együtt kb. 500 óra van.
Igény esetén további 4 db, quadba válogatott NOS (new old stock) Tungsram végerősítő csövet is tudok adni hozzá 25.000 Ft felárért. Szerintem ezekkel a legjobb a hangja. Max. 150 órát használhattam őket, szóval még igen sok hátra van az életükből. A Tungsram csövek külön is eladóvá válnak, ha az erősítő vevője nem fogja igényelni őket.
Az eredeti fa dobozában adom, minden tartozékkal, kapcsolási rajzzal.
Az eladás oka mindössze annyi, hogy a hangsugárzóimat lecserélem, (azokról is lesz fent hirdetés, Triangle Celius 202, 92 db-es érzékenységgel), a kinézett új dobozok pedig 85 db érzékenységűek, szóval azokat a Nimis nem tudná olyan dinamikával, lendülettel meghajtani, mint a Triangle-t. Mert azt bizony meglódítja rendesen, vagy bármilyen egyéb, viszonylag magas érzékenységű dobozt meglepő erővel meghajt a Nimis. Persze nem techno bulihoz találták ki, de aki ilyenben gondolkodik, az valószínűleg nem is azért venné.
Teszt:
http://hangzasvilag.hu/synthesis-nimis- ... s-erosito/
Helyileg Szegeden található, meghallgatható.
Irányár: 240.000,- Ft
Alap jellemzői:
2x15W 6 ohmon
2 db 12AX7 avagy ECC83 előfok cső, 4 db EL 84 avagy 6BQ5 végfok cső. Gyárilag Sovtek csövek vannak benne, ezeket természetesen adom hozzá.
Viszont a vételárban jár még hozzá egy pár JJ és egy pár General Electric előerősítő cső, továbbá 4 db quad-ba válogatott, cryotek technológiával kezelt Tung-Sol végerősítő cső. Ezekben együtt kb. 500 óra van.
Igény esetén további 4 db, quadba válogatott NOS (new old stock) Tungsram végerősítő csövet is tudok adni hozzá 25.000 Ft felárért. Szerintem ezekkel a legjobb a hangja. Max. 150 órát használhattam őket, szóval még igen sok hátra van az életükből. A Tungsram csövek külön is eladóvá válnak, ha az erősítő vevője nem fogja igényelni őket.
Az eredeti fa dobozában adom, minden tartozékkal, kapcsolási rajzzal.
Az eladás oka mindössze annyi, hogy a hangsugárzóimat lecserélem, (azokról is lesz fent hirdetés, Triangle Celius 202, 92 db-es érzékenységgel), a kinézett új dobozok pedig 85 db érzékenységűek, szóval azokat a Nimis nem tudná olyan dinamikával, lendülettel meghajtani, mint a Triangle-t. Mert azt bizony meglódítja rendesen, vagy bármilyen egyéb, viszonylag magas érzékenységű dobozt meglepő erővel meghajt a Nimis. Persze nem techno bulihoz találták ki, de aki ilyenben gondolkodik, az valószínűleg nem is azért venné.
Teszt:
http://hangzasvilag.hu/synthesis-nimis- ... s-erosito/
Helyileg Szegeden található, meghallgatható.
Irányár: 240.000,- Ft
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára RudiSZT3 2021.03.18., csüt. 23:06-kor.