Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DPA 211 SE monoblokk pár
Re: DPA 211 SE monoblokk pár
Köszönöm a fórum tulajdonosának a hirdetési lehetőséget, elkelt.
- Shelby
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
Szervusz!
A készülékre van egy vevő, a hét végéig ígérte a látogatását, csak elfelejtettem jegelni, pedig kérte.
A belsejéről nem tudok fotót csinálni, ahhoz szét kéne szedni, de ez egy tök új "gyári" készülék, nem bontanám meg.
A készülékre van egy vevő, a hét végéig ígérte a látogatását, csak elfelejtettem jegelni, pedig kérte.
A belsejéről nem tudok fotót csinálni, ahhoz szét kéne szedni, de ez egy tök új "gyári" készülék, nem bontanám meg.
Az elrendezés miatt, érdekelne a belseje, esetleg képet tudnál rakni róla?
Köszönöm!
Köszönöm!
A 211-es cső.
- Csatolmányok
-
- psvane-hifi-series-211-vacuum-tube-hifi-exquis-electron-lamp.jpg (62.44 KiB) Megtekintve 1925 alkalommal
Ilyen tető nélkül. Érdemes megfigyelni a kimenő trafó méretét, a viszonyítási alap CD lemezhez képest.
- Csatolmányok
-
- IMG_4709.jpg (2.47 MiB) Megtekintve 2239 alkalommal
-
- IMG_4708.jpg (2.5 MiB) Megtekintve 2239 alkalommal
-
- IMG_4707.jpg (2.27 MiB) Megtekintve 2239 alkalommal
-
- IMG_4706.jpg (2.92 MiB) Megtekintve 2239 alkalommal
-
- IMG_4705.jpg (3.41 MiB) Megtekintve 2239 alkalommal
Igen, szívesen válaszolok amire tudok.
Mérete 35 cm széles, 27 cm magas és 54 cm hosszú vagy mély.
30W teljesítményű.
Ezt elhelyezni az amaerikai módira célszerű, amikor nem rack-ben vannak, hanem a földön a hangsugárzók környékén.
Mérete 35 cm széles, 27 cm magas és 54 cm hosszú vagy mély.
30W teljesítményű.
Ezt elhelyezni az amaerikai módira célszerű, amikor nem rack-ben vannak, hanem a földön a hangsugárzók környékén.
- Balage84
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 66
Kicsit több infót lehet kérni, pl. fizikai méretek, teljesítmény?
Az látszik, hogy nem kis jószágok, a méretek másnak is fontosak lehetnek az elhelyezés miatt
Az látszik, hogy nem kis jószágok, a méretek másnak is fontosak lehetnek az elhelyezés miatt
DPA 211 SE monoblokk pár
Eladó Egy Dénes Péter által egyedi rendelésre épített 211 SE monoblokk páros. Első tulajdonos vagyok, én rendeltem. A cél egy elérhető magas színvonalú készülék volt, mely mind beltartalmában, mind formai kialakításában egyedi, impresszív. Az erősítők tökéletesen, bármiféle kompromisszum nélkül működnek. A 211-es végtriódának köszönhetően van valós léptékű hangerő, és mélyfrekvenciás tartomány, dinamika. Az erősítőben prémium alkatrészek vannak. Az előfokcsövek NOS GE és Siemens gyártmányok. A 211 es cső Psvane HIFI széria.
https://www.tubeampdoctor.com/en/psvane-211-hifi-series
Ezt is én vettem a linkről.
Az egész szerkezetben max 200 óra van, erre úri becsületszavamat adom. Szóval mintha új lenne.
Színe rusztikus bronz, kicsit strukturált felület nekem nagyon tetszik, ezért kértem ezt.
Van az elején egy megvilágított bias műszer, így összehangolható a két oldal. A teteje levehető, de ezeket a képeket a levelező nem küldi el, majd később feltöltöm.
Egy darab monoblokk is két emberes, kb 25-30 kg lehet darabja. A CD a méretek miatt van ott.
Sajnos nem tudom őket használni, mert egyszerűen nem fér el, kicsi a helyem a zenecuccnak, nem tudom installálni.
Ár: 650.000 ft a kettő
Budapest
Posta teljesen kizárt, csak személyesen tudom átadni.
0630 314 1044
https://www.tubeampdoctor.com/en/psvane-211-hifi-series
Ezt is én vettem a linkről.
Az egész szerkezetben max 200 óra van, erre úri becsületszavamat adom. Szóval mintha új lenne.
Színe rusztikus bronz, kicsit strukturált felület nekem nagyon tetszik, ezért kértem ezt.
Van az elején egy megvilágított bias műszer, így összehangolható a két oldal. A teteje levehető, de ezeket a képeket a levelező nem küldi el, majd később feltöltöm.
Egy darab monoblokk is két emberes, kb 25-30 kg lehet darabja. A CD a méretek miatt van ott.
Sajnos nem tudom őket használni, mert egyszerűen nem fér el, kicsi a helyem a zenecuccnak, nem tudom installálni.
Ár: 650.000 ft a kettő
Budapest
Posta teljesen kizárt, csak személyesen tudom átadni.
0630 314 1044
- Csatolmányok
-
- IMG_4704.jpg (3.66 MiB) Megtekintve 2973 alkalommal
-
- IMG_4703.jpg (2.89 MiB) Megtekintve 2973 alkalommal
-
- IMG_4702.jpg (3.35 MiB) Megtekintve 2973 alkalommal
-
- IMG_4701.jpg (2.09 MiB) Megtekintve 2973 alkalommal
-
- IMG_4700.jpg (2.21 MiB) Megtekintve 2973 alkalommal