Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Electrocompaniet Eci-2 A Class
Re: Electrocompaniet Eci-2 A Class
Egyenlőre felfügesztem az eladást! 

Csak ezen a héten 80ezer ft-ig erősítőt beszámolok.Ami érdelne Nad C326be,Primare A10 vagy esetleg ha van más akkor jelezd! :)
Az erősítő addig eladó amíg meg nem jön a kiszemelt hangfal (ez kb max 1 hét).
Az erősítő addig eladó amíg meg nem jön a kiszemelt hangfal (ez kb max 1 hét).
Sziasztok!
Ha az ár okoz gondot legyen 230ezer+posta! 

Hát, nem tudom, van lemezjátszó, cd, médiajátszó, mindegyiket szeretném hallgatni időnként. Egy kicsit macerás lenne, azt hiszem.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Bakker, ha lenne hozzá táv, már rég elvittem volna. 

erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Még mindig meg van ez a jó hangú erő aki nem a kommersz kategóriát keresi.
Aki nem tudná nem a mostani új 250ezres erősítők hangja!
Aki nem tudná nem a mostani új 250ezres erősítők hangja!
- Csatolmányok
-
- 20200910_130523.jpg (6.36 MiB) Megtekintve 2271 alkalommal
Köszönöm szépen a bíztató szavakat!Altec írta: ↑2020.12.14., hétf. 19:25Az erősítőt láttam, hallgattam. A lába nem csorba, nem az aranyozás hiányos, hanem a talp alján lévő filc kopott le. Ilyen filcet bármelyik barkácsboltban lehet venni, filléres dolog (parkettás lakásban székláb aljára szokás felhelyezni). Az erősítő hangja tényleg nagyon fülbemászó, az énekhang különösen. Az eladó barátságos, segítőkész, jó vele üzletelni. Ajánlom.
![]()

Az erősítőt láttam, hallgattam. A lába nem csorba, nem az aranyozás hiányos, hanem a talp alján lévő filc kopott le. Ilyen filcet bármelyik barkácsboltban lehet venni, filléres dolog (parkettás lakásban székláb aljára szokás felhelyezni). Az erősítő hangja tényleg nagyon fülbemászó, az énekhang különösen. Az eladó barátságos, segítőkész, jó vele üzletelni. Ajánlom.

Electrocompaniet Eci-2 A Class
Sziasztok!
Eladó a címben szereplő Electrocompaniet erősítő!
Amit tudni kell,hogy műszakilag és esztétikailag nagyon szép (karcmentes),viszont a lába koppott így kerűlt hozzám!Az erősítő gyárilag nem távos!!!
Hangja igazi meleg Electrocompaniet high-end ami az Accupahse színtjét (vagy még jobb is) simán hozza és állítólag a
drágább Electrocompaniet Eci-4-et lekőrőzi.
Ára a lába miatt 250ezer ft-ra tartom.Jelenleg ft-ra átszámolva szállítás nélkül a piacon 283 ezer-354ezerért mennek ennek tudatában alkudozz :)
Helyileg Mosonmagyaróváron található
Tel. 30 632 4235
A kép egyenlőre neteről,de 100%-ban patika az erősítőm.
Eladó a címben szereplő Electrocompaniet erősítő!
Amit tudni kell,hogy műszakilag és esztétikailag nagyon szép (karcmentes),viszont a lába koppott így kerűlt hozzám!Az erősítő gyárilag nem távos!!!
Hangja igazi meleg Electrocompaniet high-end ami az Accupahse színtjét (vagy még jobb is) simán hozza és állítólag a
drágább Electrocompaniet Eci-4-et lekőrőzi.
Ára a lába miatt 250ezer ft-ra tartom.Jelenleg ft-ra átszámolva szállítás nélkül a piacon 283 ezer-354ezerért mennek ennek tudatában alkudozz :)
Helyileg Mosonmagyaróváron található
Tel. 30 632 4235
A kép egyenlőre neteről,de 100%-ban patika az erősítőm.
- Csatolmányok
-
- 20170424_214548_1493039149885_resized.jpg.888592be8cac2a68d80c24399247441d.jpg (1013.57 KiB) Megtekintve 2927 alkalommal
-
- electrocompaniet-eci-2-96248.jpg (277.6 KiB) Megtekintve 2927 alkalommal
-
- eci-2-electrocompaniet-1c.jpg (137.13 KiB) Megtekintve 2927 alkalommal
-
- elecrtocompaniet adat.png (160.32 KiB) Megtekintve 2927 alkalommal