Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ballad Audio TA B1 mk1 2X40W integrált csöves erősítő
Re: Ballad Audio TA B1 mk1 2X40W integrált csöves erősítő
Most épp másnál zenél, szóval jég...
Világ csövesei egyesüljetek! 

Közeleg a tél...
Ez a jég felovadt...
+ megjegyzem, hogy nem is lesz újabb. Bocs mindenkitől, de nem szeretnék még egyszer két szék közt asztal alá esni...

+ megjegyzem, hogy nem is lesz újabb. Bocs mindenkitől, de nem szeretnék még egyszer két szék közt asztal alá esni...

Picit jegelem egy módfelett szimpatikus úriembernek...
Többen kérdezték, hogy tényleg van -e távja. És tényleg:

Ballad Audio TA B1 mk1 2X40W integrált csöves erősítő
Sok-sok agyalás után döntöttem úgy, hogy eladom, mert nekem túl nagy érték, hogy a polcon porosodjon, de a fiaim tuti a fejemre olvassák majd, ha még emlékeznek rá... :)
A száraz adatok:
-EL34 push-pull integrált csöves erősítő
-6N9S meghajtók
-4 és 8 Ohmos kimenetek
-3 vonalszintű bemenet
-2x40W
-távirányító (!!!)
-http://www.balladaudio.com/
-gyakorlatilag vadi új quadba válogatott EL34B-STR csövek, de megvannak a gyári Valve Art csövek és meghajtók is.
-kb egy éve cserélt Jantzen audio red csatolókondik
-súlya kb 25kg
Hozzám Tomrider barátomtól került, akit kb. egy éven keresztül kitartóan ba...ttam, hogy adja már el. Mikor végre eltévelyedett a D osztály és egyéb kapcsolóüzemű szörnyek között, eljött az én időm és lecsaptam rá. Hihetetlenül finom, meleg, részletező hangú cucc és csak halkan jegyzem meg, hogy a kondicsere és az új csövek olyan hangot hoztak ki belőle, amilyenről anno a gyárban is csak álmodoztak. Szinte bármit játszva meghajt, főleg, ha megfelelően érzékeny. Nálam Klipsch RP8000F-fel muzsikált.
Egy hangfal ugrade régóta tervben volt, de nem voltam elég körültekintő és egy pár MA Silver 500 érkezett a Klipschek helyett. Legnagyobb bánatomra, a Ballad és a MA nem szeretik egymást. Szóval az új hangfalhoz vennem kellett egy új erősítőt is
(mindezt úgy, hogy a fent említett TAD csöveket májusban vettem, az új hangfal meg júniusban érkezett...)
Szóval eladó, nem sürgős, de azért udvarias alku belefér.
Az ára a TAD csövekkel 195.000,-Ft, de a gyári csövekkel 165-ért vihető.
Ha lehet, inkább telefonon keress: 06301806701.
Bakonypölöske, HU, Earth.
Posta, futár nincs, finom kávé, meghallgatás van. Szállításban nagyjából az egész dunántúlon tudok segíteni.
Képek:

Üdv!!
A száraz adatok:
-EL34 push-pull integrált csöves erősítő
-6N9S meghajtók
-4 és 8 Ohmos kimenetek
-3 vonalszintű bemenet
-2x40W
-távirányító (!!!)
-http://www.balladaudio.com/
-gyakorlatilag vadi új quadba válogatott EL34B-STR csövek, de megvannak a gyári Valve Art csövek és meghajtók is.
-kb egy éve cserélt Jantzen audio red csatolókondik
-súlya kb 25kg
Hozzám Tomrider barátomtól került, akit kb. egy éven keresztül kitartóan ba...ttam, hogy adja már el. Mikor végre eltévelyedett a D osztály és egyéb kapcsolóüzemű szörnyek között, eljött az én időm és lecsaptam rá. Hihetetlenül finom, meleg, részletező hangú cucc és csak halkan jegyzem meg, hogy a kondicsere és az új csövek olyan hangot hoztak ki belőle, amilyenről anno a gyárban is csak álmodoztak. Szinte bármit játszva meghajt, főleg, ha megfelelően érzékeny. Nálam Klipsch RP8000F-fel muzsikált.
Egy hangfal ugrade régóta tervben volt, de nem voltam elég körültekintő és egy pár MA Silver 500 érkezett a Klipschek helyett. Legnagyobb bánatomra, a Ballad és a MA nem szeretik egymást. Szóval az új hangfalhoz vennem kellett egy új erősítőt is

Szóval eladó, nem sürgős, de azért udvarias alku belefér.
Az ára a TAD csövekkel 195.000,-Ft, de a gyári csövekkel 165-ért vihető.
Ha lehet, inkább telefonon keress: 06301806701.
Bakonypölöske, HU, Earth.
Posta, futár nincs, finom kávé, meghallgatás van. Szállításban nagyjából az egész dunántúlon tudok segíteni.
Képek:

Üdv!!