Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Proton 520
Re: Proton 520
Up! Mostantól 32.000 Ft-ért vihető!
Proton 520
Impozáns bronz/fekete átmenetes előlap, egy-két makulát eltekintve szépen megőrzött állapotú. Kitűnő phone bemenet, bontható elő/vég fokozat. A külső borítás átfestést igényel, én ezt már az új gazdájára bízom. Ami a beltartalmat illeti:
- minden elektrolit kondenzátor (kivétel 6db alsicon) cserélve lett Nichicon gyártásúra. TME-rendelés, számlát adom hozzá.
- potméterek, bemenetválasztók kitisztítva (átmeneti ellenállás elhanyagolható) illetve további oxidációt megelőzendő kezelést is megkapták.
- félvezetők újrapasztázva
- minőségi ferritgyűrű mag a belső tápköri vezetékkorbácson a magasfrekvenciás zavarok megelőzése végett
- kimeneti DC (trim. potméter is cserélve), nyugalmi áram beállítva
- BASS EQ köri 4db polipropilén kondik értékét kissé megnöveltem. Most az eredeti 75Hz helyett már 60Hz-nél van a +3dB kiemelés púpja. Zárt dobozokat használok, és azért ott jól jött. Adom a régi kondikat, 10 perc visszacserélni, ha nem akarsz vele falat bontani
Ebben az állapotában csalódásmentes darab. Magamnak újítottam fel, de van egy AM-200 is...
Az ára fix. 35.000 FT. Helyileg Kisújszálláson található, természetesen igény esetén postázom is.
További képek itt: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

- minden elektrolit kondenzátor (kivétel 6db alsicon) cserélve lett Nichicon gyártásúra. TME-rendelés, számlát adom hozzá.
- potméterek, bemenetválasztók kitisztítva (átmeneti ellenállás elhanyagolható) illetve további oxidációt megelőzendő kezelést is megkapták.
- félvezetők újrapasztázva
- minőségi ferritgyűrű mag a belső tápköri vezetékkorbácson a magasfrekvenciás zavarok megelőzése végett
- kimeneti DC (trim. potméter is cserélve), nyugalmi áram beállítva
- BASS EQ köri 4db polipropilén kondik értékét kissé megnöveltem. Most az eredeti 75Hz helyett már 60Hz-nél van a +3dB kiemelés púpja. Zárt dobozokat használok, és azért ott jól jött. Adom a régi kondikat, 10 perc visszacserélni, ha nem akarsz vele falat bontani

Ebben az állapotában csalódásmentes darab. Magamnak újítottam fel, de van egy AM-200 is...
Az ára fix. 35.000 FT. Helyileg Kisújszálláson található, természetesen igény esetén postázom is.
További képek itt: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing