Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio Topaz SR20 Standart 2/2-t beszámítok
Re: Cambridge Audio Topaz SR20 Standart 2/2-t beszámítok
HUP!
Amennyiben az érdeklődést telefonszám hiánya tartotta vissza: 70-319- negyven 98.
Helyben CXA60-al összehallgatható, szerintem nem fog szégyent vallani, ezért is tartott tovább eldöntenem, hogy maradjon-e. Jelenleg bedobozolva várja a megtekintőket
Amennyiben az érdeklődést telefonszám hiánya tartotta vissza: 70-319- negyven 98.
Helyben CXA60-al összehallgatható, szerintem nem fog szégyent vallani, ezért is tartott tovább eldöntenem, hogy maradjon-e. Jelenleg bedobozolva várja a megtekintőket
A Fórumtárs lemondta (korrekt módon megbeszéltük az okot), így a jég is felolvadt.
Holnap estig jégen.
Heti UP!
Aminek a keretében vágok is kicsit a kikáltási áron: mától 85.000 Ft.
Standart cserén kívül érdekelhet még TDL RTL 2 / G20, vagy RTL3 / G30 is, értékegyeztetéssel.
Aminek a keretében vágok is kicsit a kikáltási áron: mától 85.000 Ft.
Standart cserén kívül érdekelhet még TDL RTL 2 / G20, vagy RTL3 / G30 is, értékegyeztetéssel.
Cambridge Audio Topaz SR20 Standart 2/2-t beszámítok
Eladó a képeken szereplő CA Topaz SR20 erősítő. Am/Fm antennával, EU/UK tápkábellel, tehát minden tartozékával. A banándugó kupakok is megvannak.
A készülék szép állapotban van, a távirányító elemtartó fedele sajnos elpattant, próbáltam fotózni.
Az eladás oka reménybeli feljebblépés. Az utódnak beletellett egy kis időbe, hogy meggyőzzön, de végül arra szavazok.
Kellemes hangú, sokoldalú erősítő. Ár-érték arányban szerintem kimagasló darab. Kérdésre szívesen válaszolok, igény szerint további képeket is tudok küldeni. Standart1 párossal meghallgatható.
500 Watt toroid trafó
2x100W RMS 8 Ohmon
2x Opticai bemenet, 1x Coax bemenet
Digitális bemenetek: PCM 16-24-bit, S/P DIF koaxiális 32-192kHz
TOSlink optikai 32-96kHz
Wolfson WM8728 digitális-analóg konverter
Phono bemenet
A-B hangfal kimenet
FM/AM RDS rádió
430 x 110 x 340mm
8.1Kg
Beszámítanék szép állapotú Standart 2/2-t!
Személyesen Budapest 9. kerület.
Személyes átvétel esetén - normális használatot feltételezve - 1 hónap működési garanciát nyugodt szívvel vállalok rá.
Posta a vevő felelősségére.
Ár: 90000
A készülék szép állapotban van, a távirányító elemtartó fedele sajnos elpattant, próbáltam fotózni.
Az eladás oka reménybeli feljebblépés. Az utódnak beletellett egy kis időbe, hogy meggyőzzön, de végül arra szavazok.
Kellemes hangú, sokoldalú erősítő. Ár-érték arányban szerintem kimagasló darab. Kérdésre szívesen válaszolok, igény szerint további képeket is tudok küldeni. Standart1 párossal meghallgatható.
500 Watt toroid trafó
2x100W RMS 8 Ohmon
2x Opticai bemenet, 1x Coax bemenet
Digitális bemenetek: PCM 16-24-bit, S/P DIF koaxiális 32-192kHz
TOSlink optikai 32-96kHz
Wolfson WM8728 digitális-analóg konverter
Phono bemenet
A-B hangfal kimenet
FM/AM RDS rádió
430 x 110 x 340mm
8.1Kg
Beszámítanék szép állapotú Standart 2/2-t!
Személyesen Budapest 9. kerület.
Személyes átvétel esetén - normális használatot feltételezve - 1 hónap működési garanciát nyugodt szívvel vállalok rá.
Posta a vevő felelősségére.
Ár: 90000
- Csatolmányok
-
- 6.jpg (478.91 KiB) Megtekintve 1327 alkalommal
-
- 4.jpg (374.88 KiB) Megtekintve 1327 alkalommal
-
- 3.jpg (499.04 KiB) Megtekintve 1327 alkalommal
-
- 2.jpg (346.37 KiB) Megtekintve 1327 alkalommal
-