Az erősítő Svédországban éli tovább halhatatlan életét....

Sziasztok.Sycambria írta: ↑2020.03.26., csüt. 15:08Neked (Ludy) ilyened is volt már, meg middax tölcséres sugárzód is, és még ki tudja mi mindened?ludy írta: ↑2019.12.23., hétf. 23:57Jaj de nagyon meg sértődtünk,nem tudom hogy ez miért volt negatív hozzászólás,én
csak azt szeretem volna kifejezni hogy az erősítő amit árulsz nagyon sok wattal rendelkezik, és nagyon dinamikus a megszólalása,vagyis minden kis érzékenységű hangfalat meghajt,az én erősítőmet egy elektrosztatikus hangfalhoz vették meg,így a vevő
sokszorosan megköszönve hallgatta vidáman tovább ezzel az erősítővel a hangfalait.
Az eset velem történt a saját házamban,de most ha ilyen reagálást kapok ezért a megtörtént esetért,akkor azért megjegyzem hogy véleményeddel ellentétben,a biztosítékok nem egyforma értékűek minden házban,és lakásban.
Egyvalamid még mindig nincs. Kellő intelligenciád ahhoz, hogy ne rondítsunk bele mások hirdetésébe.
Neked (Ludy) ilyened is volt már, meg middax tölcséres sugárzód is, és még ki tudja mi mindened?ludy írta: ↑2019.12.23., hétf. 23:57Jaj de nagyon meg sértődtünk,nem tudom hogy ez miért volt negatív hozzászólás,én
csak azt szeretem volna kifejezni hogy az erősítő amit árulsz nagyon sok wattal rendelkezik, és nagyon dinamikus a megszólalása,vagyis minden kis érzékenységű hangfalat meghajt,az én erősítőmet egy elektrosztatikus hangfalhoz vették meg,így a vevő
sokszorosan megköszönve hallgatta vidáman tovább ezzel az erősítővel a hangfalait.
Az eset velem történt a saját házamban,de most ha ilyen reagálást kapok ezért a megtörtént esetért,akkor azért megjegyzem hogy véleményeddel ellentétben,a biztosítékok nem egyforma értékűek minden házban,és lakásban.
Peace srácok ! De.hogy érdemi legyek volt nálam egx ilyen végfok sok éve. Szépen jól muzsikál azóta is másnál ráadásul kissé makrancos Shahinian hangszórókkal. Hangkaraktere valahol a semleges és a meleg határán jó kis zenei végfok. Sokat fejlődött azóta igaz az erősítő gyártásludy írta: ↑2019.12.23., hétf. 23:57Jaj de nagyon meg sértődtünk,nem tudom hogy ez miért volt negatív hozzászólás,én