Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audiolab 8300A Integrált erősítő
- dezsoj
- Nincs visszaút
- Értékelés: 20
Re: Audiolab 8300A Integrált erősítő
Köszönöm a lehetőséget. Az erősítő már az új gazdánál működik. 

Re: Audiolab 8300A Integrált erősítő
Helló,Dezso J.!
Érdekel az erősítő,amit hirdetsz.(M DAC+ már otthon zenél)A minél könnyebb kapcsolat felvétel érdekében-ha a szabályzat engedi-írok telefonszámot:06húsz-391-ötvenkilenc27.
Várom jelentkezésedet:Pali.
Érdekel az erősítő,amit hirdetsz.(M DAC+ már otthon zenél)A minél könnyebb kapcsolat felvétel érdekében-ha a szabályzat engedi-írok telefonszámot:06húsz-391-ötvenkilenc27.
Várom jelentkezésedet:Pali.
- dezsoj
- Nincs visszaút
- Értékelés: 20
Audiolab 8300A Integrált erősítő
Kedves Fórumtársak,
Továbblépés miatt eladnám a nevezett készüléket. Igazolhatóan Magyarországi forrásból származik (Audio Mekka), de Én már a fórumon vettem, így második tulajdonosa lettem. Az állapota, gyakorlatilag, mint az új, gyönyörű fekete. A korából adódóan garanciális, de már bejáratott. Dobozában, minden gyári tartozékával, távszabályzóval, eredeti számlával és garancialevéllel adom.
Pozitívumok:
- Impozáns megjelenés, egyszerű, letisztult, minőséget sugárzó kivitel (az OLED kijelző mindent elárul, és persze a kezelők is.)
- Beépített funkciók : - 2 db preout kimenet ( akár monoblokk ) / 1 db power input bemenet
- XLR vonalbemenet
- Integrált erősítő mód / Elő/végerősítő mód / Előerősítő mód . Így a saját beépített végfok része is
felhasználható biamplifikálásnál
- Hangja nagyon hiteles. Azt adja csak vissza, ami a felvételen rajta van. Nem igényel extra drága kábeleket, így nincsenek túlzó igényei.
Műszaki adatai:
Teljesítmény: 2x70 W / 8 ohm 2x105 W / 4 ohm
Frekvencia-átvitel: 10 Hz – 100 kHz
THD: <0.002%
Jel/zaj viszony: > 109 dB
Méretek: 444×80×330 mm
Tömeg: 7,8 kg
Reális piaci áron adom, ami jelenleg: 280 eFt.
A csere sem elképzelhetetlen, de csak távszabályozható Accuphase integráltra - ami tud XLR-t és MM Phonot - természetesen értékegyeztetéssel.
Jó fórumozást mindenkinek.
Továbblépés miatt eladnám a nevezett készüléket. Igazolhatóan Magyarországi forrásból származik (Audio Mekka), de Én már a fórumon vettem, így második tulajdonosa lettem. Az állapota, gyakorlatilag, mint az új, gyönyörű fekete. A korából adódóan garanciális, de már bejáratott. Dobozában, minden gyári tartozékával, távszabályzóval, eredeti számlával és garancialevéllel adom.
Pozitívumok:
- Impozáns megjelenés, egyszerű, letisztult, minőséget sugárzó kivitel (az OLED kijelző mindent elárul, és persze a kezelők is.)
- Beépített funkciók : - 2 db preout kimenet ( akár monoblokk ) / 1 db power input bemenet
- XLR vonalbemenet
- Integrált erősítő mód / Elő/végerősítő mód / Előerősítő mód . Így a saját beépített végfok része is
felhasználható biamplifikálásnál
- Hangja nagyon hiteles. Azt adja csak vissza, ami a felvételen rajta van. Nem igényel extra drága kábeleket, így nincsenek túlzó igényei.
Műszaki adatai:
Teljesítmény: 2x70 W / 8 ohm 2x105 W / 4 ohm
Frekvencia-átvitel: 10 Hz – 100 kHz
THD: <0.002%
Jel/zaj viszony: > 109 dB
Méretek: 444×80×330 mm
Tömeg: 7,8 kg
Reális piaci áron adom, ami jelenleg: 280 eFt.
A csere sem elképzelhetetlen, de csak távszabályozható Accuphase integráltra - ami tud XLR-t és MM Phonot - természetesen értékegyeztetéssel.
Jó fórumozást mindenkinek.