Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Violectric HPA V200 fejhallgató erősítő

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
zoltanember
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 20

Re: Violectric HPA V200 fejhallgató erősítő

Hozzászólás Szerző: zoltanember »

Tiszteletem Mindenkinek!

Lejárt az egy hét és semmiféle panasz nem érkezett, sőt, nagy megelégedéssel használja új tulajdonosa a készüléket. Ezennel zárom is a topikot. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget!

Üdvözlettel: Schmidt Zoltán

zoltanember
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Üdvözlök Mindenkit!

Az erősítő sorsa a következőképpen alakul(t): Amint megkaptam az utalást, postázom a terméket, majd a kért egy hét kipróbálási garancia után remélhetőleg (miért is romlana el, ugye), zárom a topikot. Ezzel a bejegyzéssel is szeretném nyomatékosítani, hogy senkit sem szeretnék megkárosítani SEMMILYEN formában.

zoltanember
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

25 perce, biokox írta:

Azt lehet tudni milyen fejesre váltasz az audeze után

Igen.

Zárt kell a család és magam miatt. Innen lesz a fórumról, egy Sony. Teljesen más kategória, megszólalás, de jó játék a hangokkal, nem hiszem, hogy csalódás érne. Nem azért vettem, hogy kategóriát meg miegymást lépjek, hanem, hogy megismerjek egy másik világot, egy régebbi referenciát, mert azért az sem volt egy belépő szintű termék jó húsz évvel ezelőtt. De persze anyagiak miatt is meg kellett húznom egy határt, mert most mások a prioritások. Ki lehet keresni, nem nehéz. Az eladója egy roppant korrekt ember, öröm volt az adásvétel. Majd jövő héten kiderül, milyen.

Köszönöm szépen az érdeklődésedet!

biokox
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: biokox »

Azt lehet tudni milyen fejesre váltasz az audeze után

zoltanember
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

2018. 06. 14. at 22:03, Hps írta:

Szuper kis erősítő, nekem is ilyen van, csak ajánlani tudom mindenkinek!! Az ár is jó.

Én egy HD800-assal használom, a Violectric jól passzol a Sennheiserekhez.

Szia!

Köszönöm szépen! Most megvárom az "új" fejhallgatót, összehasonlítom erősítővel és nélküle, és meglátom/hallom, érdemes-e maradnia. Egyébként van már rá komoly jelentkező.

Hps
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Hps »

Szuper kis erősitő, nekem is ilyen van, csak ajánlani tudom mindenkinek!! Az ár is jó.

Én egy HD800-assal használom, a Violectric jól passzol a Sennheiserekhez.

zoltanember
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Jó napot kívánok Mindenkinek!

Eladóvá vált Violectric HPA V200-as fejhallgató erősítőm. 2015 novemberi vásárlás, már a szálhúzott előlapos. Minden tartozéka, doboza, számlája, fóliái meg vannak, talán még garanciális is. Egyébként nem hiszem, hogy valaha is elromlana. Roppant finom készülék, mint minden Violectric. Audeze LCD-2-t szólaltatott meg (az is eladó).
Semmilyen karc, ujjlenyomat, folt nincsen rajta, tényleg olyan, mint az új. Csak az RCA bemenet volt használva, DAC kártya nincsen benne.

KÉPEK

Ára: 180.000 forint

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok telefonon és/vagy emailben.

Elérhetőségem: emailen, illetve mobiltelefonon: +36-20/575-8733

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”