Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ayon Audio Stratos high-end előfok/Dac
Re: Ayon Audio Stratos high-end előfok/Dac
Még eladó ez a nagyszerű Ayon előfok dac kombináció
12 hours ago, Jayjay said:
Nekem jobban tetszik tranzisztoros végfokkal, de hogy mi a jobb hang...
Köszi a megerősítést, én is így gondolom, csak jó ha mástól is hallja az ember.
Abyssound ASX-1000, Meridian 818V3 Reference Audio Core, Whest Audio PS.30 RDT SE Phono, Thorens TD 2030, SME 309, Clearaudio Symphony MC, Goldenear Triton Reference, Silent Wire LS-32, Straight Wire Crescendo, Furutech, Oyaide, WK Audio The Two Rhodium, Isotek Evo3 Syncro, Audioquest Niagara 1200
Nekem jobban tetszik tranzisztoros végfokkal, de hogy mi a jobb hang...
Köszi előre is!
Abyssound ASX-1000, Meridian 818V3 Reference Audio Core, Whest Audio PS.30 RDT SE Phono, Thorens TD 2030, SME 309, Clearaudio Symphony MC, Goldenear Triton Reference, Silent Wire LS-32, Straight Wire Crescendo, Furutech, Oyaide, WK Audio The Two Rhodium, Isotek Evo3 Syncro, Audioquest Niagara 1200
22 hours ago, Jerffy said:
Összességében tranzisztoros végfokkal jobb hangot produkál?
Ez nagyon érdekelne, mert most én is Ayon előfokhoz tranzisztoros végfokot társítanék a csöves helyett, erről több helyen olvastam, de minden infó nagyon hasznos lenne.
Összességében tranzisztoros végfokkal jobb hangot produkál?
Elsősorban a zeneisége, ami lenyűgöző és az bármilyen bemeneten. Tranzisztoros végfokokhoz ajánlanám, hogy ötvözni lehessen a két oldal pozitív elemeit, de egy jó csöves végfokkal is el tud varázsolni...
- Attilag001
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 57
Kivancsi lennek erre a Dac - Elofok combora, jokat ir mindenki rola.
Egy osszekoto kabelt es egy tap kabelt meg lehet vele sporolni, ami ilyen kategoriaban eleg nagy elony.
Elnézést az ár lemaradt. 1999999Ft
Dynaudio Confidence C2 Platinum hangalamat is eladom. Mindkettő együttes vásárlásakor egy kedvezőbb árat tudok produkálni.
Eladnám Ayon Audio Stratos High-End előfok/DAC om. A gyártó legjobb előfok DAC készüléke, ami 10000Euróba kerül újonnan. Magyarországi vásárlás. Makulátlan állapotban, minden tartozékkal és még több év garanciával eladó.
Érdeklődni privát üzenetben kérnék