Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sony TA-N55ES végerősitő

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
Anden
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 23

Sony TA-N55ES végerősitő

Hozzászólás Szerző: Anden »

Egyébként ha rövidre zárod,akár szándékosan is a hangfalkimenetet,letilt és pirosan világít a protection piros led...újbóli ki majd bekapcsolásra visszaáll alaphelyzetbe.
Nem is értem,hogy sikerült ezt kivitelezned!

Üdv!

Bocs hogy beleszólok, de nem feltétlen csak a rövidzár okozhatja egy erősítő vesztét!
Ezek a típusok már nem fiatalok, és a hosszú évek alatt bizony ki tud öregedni a panelen egy-két forrasztás,
ami miatt például borulni tud a végtranzisztorok munkapontja, és ennek következménye hogy elrepül, füst..stb!
Főleg olyan helyeken hajlamos, ahol picit jobban melegszik az alkatrész, és ezért a lábánál hamarabb kiszárad
az ón!
Persze ez minden típusú készülékre igaz, ezért jó átnézetni, és átforrasztani a pontokat..stb..
Az én régi Onkyo A 9711-esemben is volt pár öregebb, gyengébb forrpont, ezért át lett nézve, forrasztás után letisztítva,
majd újra oldott gyantával lekenve, ahogy gyárilag a korrózió elkerülése miatt! 

Sok sikert az eladáshoz, szerintem még mindig sokkal jobban megérik ezek a régi japán cuccok ezt a kis gondoskodást,
és jó darabig nem lesz baj! Megéri azért a hangért! 

Zolisound
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Sony TA-N55ES végerősitő

Hozzászólás Szerző: Zolisound »

Ismerőseim ajánlottak egy korrekt és nagyon a toppon lévő szervízt Budapesten:www.retrohifi.hu

Zolisound
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sony TA-N55ES végerősitő

Egyébként ha rövidre zárod,akár szándékosan is a hangfalkimenetet,letilt és pirosan világít a protection piros led...újbóli ki majd bekapcsolásra visszaáll alaphelyzetbe.
Nem is értem,hogy sikerült ezt kivitelezned!

Zolisound
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sony TA-N55ES végerősitő

Soha semmi baja nem volt egyiknek sem,nincs szervízes tippem ezért
Üdv!
Itt nagyon sok okos van a fórumon,majd ők megmondják neked a frankót!

aymar
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Sony TA-N55ES végerősitő

Hozzászólás Szerző: aymar »

Új év Új ÁR:95.000,-Ft
szervusz,

Látom ez már a sokadik ilyen erősítőd. Nekem is van pár. Az egyik éppen most ment tönkre. Rövidzár - füst. Szervizelésben esetleg tudsz segíteni, ajánlani valakit?

Köszönöm.
Csak a zene van!

Zolisound
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sony TA-N55ES végerősitő

Új év Új ÁR:95.000,-Ft

Zolisound
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sony TA-N55ES végerősitő

Itt a Szilveszter...ha ajánlhatok egy strapabíró erőművet!

sssxxx
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 15

Sony TA-N55ES végerősitő

Hozzászólás Szerző: sssxxx »

"Ui: Sony TA-E80 előerősítőt találsz hozzá itt a fórumon,ha ez a része nem megoldott...és tippet szeretnék adni:)"

Elég dögösen nézhet ki a két gép egymásra rakva, és szerintem jól is szólhatnak.

Zolisound
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sony TA-N55ES végerősitő

Sony TA-N55 ES MK3 végerősítő,esztétikailag nagyon szép-újszerű állapotban,originál-javításmentes beltartalommal.
Mivel csak 2 db képet engedett feltőlteni a rendszer,kérésre küldök minden oldaláról,és tetszés szerint nagyíthatod őket...írj privátban e-mail címet!
Műszaki adatokat neten megtalálod,nem fárasztanék vele senkit,mindenesetre erőben nem szenved hiányt!

Ár:100 db ezredes

Tel: 30/2607661

Kecskeméten megtekinthető-meghallgatható Magnat Vintage 660, Jamo 7.7 társaságában:)

Ui: Sony TA-E80 előerősítőt találsz hozzá itt a fórumon,ha ez a része nem megoldott...és tippet szeretnék adni:)

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”