Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harman Kardon HK980 sztereo erősitő
Nagyszerű ötlet!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Akkor ezt le is zárhatnád!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
A készülék az új tulajdonosánál, ezúton is kívánom, hogy lelje benne sok örömét! Mindenki másnak pedig ajánlom figyelmébe az eladó B&W hangsugárzóimat és a hozzá való Mission állványaimat:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... lkins-686/
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ó-állvány/
Írtam privit.
Üdv!
Tudna adni egy e-mail címet, hogy megbeszéljük a részleteket? Köszönöm
Csak hogy ne legyen elvarratlan szál, itt is leírom: igen természetesen meg tudod nézni.
Úgy döntöttem legyen jó hétvégéje valakinek. Vasárnap éjfélig (03.11.) mindössze 65.000 Ft-ért elvihető a termék.
Szia!
Ma este meg tudnám nézni?
Köszi!
R
Úgy döntöttem legyen jó hétvégéje valakinek. Vasárnap éjfélig (03.11.) mindössze 65.000 Ft-ért elvihető a termék.
Teljes kihasználatlanság. Míg régebben leültem zenét hallgatni, ma már csak afféle háttérzenére van igényem, amit bőven megoldok a számítógéphez csatlakoztatott Harman Kardon hangszóróimmal. Nem is tudom mikor volt utoljára bekapcsolva, ebben az évben még biztosan nem. Szóval inkább élvezze valaki és örüljön neki!
Szia!
Remek cuccok! Mi az oka a felszámolásnak?
Marantz PM6005 - Marantz CD 6000 OSE LE
Kifogástalan állapotban lévő, rendkívül keveset használt erősítő. Ajándékba adok hozzá egy aranyozott 120 cm-es Prolink RCA-RCA audio kábelt és egy 10 m-es ugyanilyen márkájú RCA-JACK összekötőt. A távirányító természetesen tartozék, a készülék doboza sajnos már nincs meg.
Ára: 80.000 Ft
Helyileg Egerben van, a futárral történő házhoz szállítás költségét ebben az árban átvállalom.
Ugyanitt Bowers and Wilkins 686-os hangsugárzók állvánnyal együtt!