Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio Azur 640A V2 hibátlan dobozában eladó
Az erősítő elkelt! Mindenkinek köszönöm aki hozzá szólt és érdeklődött!
Szia!
Nem halottam még a marantzot, csak azt mondom akkor cseréld le, ha saját láncban meghallgattad és minden szempontból jobbnak hallod. Feltétlen szánj rá időt, felületes hallgatás nem elég.
Sajnos a saját rendszeremen nem sok lehetőség van rá hogy meghallgassam. De ahogy írtam, ha valaki van olyan vállalkozó szellem szívesen cserélek vele pár napra teszt erejéig. Valóban jó lenne kipróbálni vásárlás előtt.
Szia. Nem próbáltam még a marantz-ot, de sok jót hallottam róluk. Szeretném kipróbálni milyenek. Addig nem tudok róluk nyilatkozni amíg nem próbáltam. Esetleg neked vannak tapasztalataid a két márka között? Jelenlek Q Aqoustics álló hangfalaim vannak amiket szeretnék megtartani. Még a Harman kardon ami egy régi vágyam hogy kipróbáljam. Esetleg ha van Győrben vagy környékén aki szeretné kipróbálni, teszt erejéig szívesen cserélek hasonló vagy magasabb kategóriára.
Szia!
Nem halottam még a marantzot, csak azt mondom akkor cseréld le, ha saját láncban meghallgattad és minden szempontból jobbnak hallod. Feltétlen szánj rá időt, felületes hallgatás nem elég.
Szia. Nem próbáltam még a marantz-ot, de sok jót hallottam róluk. Szeretném kipróbálni milyenek. Addig nem tudok róluk nyilatkozni amíg nem próbáltam. Esetleg neked vannak tapasztalataid a két márka között? Jelenlek Q Aqoustics álló hangfalaim vannak amiket szeretnék megtartani. Még a Harman kardon ami egy régi vágyam hogy kipróbáljam. Esetleg ha van Győrben vagy környékén aki szeretné kipróbálni, teszt erejéig szívesen cserélek hasonló vagy magasabb kategóriára.
Próbáltad már, a Marantzot? Biztos vagy benne, hogy érdemes erre ráfizetni?
Szerintem meglepően használható erősítők ezek.
A képek minősége nem lett túl jó, mert mire hazaérek már sötét van. Hamarosan megpróbálok vakuval készíteni pár képet, vagy hétvégén világosban. Addig is eladó továbbra is! Csere Marantz PM6005 re rá fizetnék.
képek az erősítőről
Eladó egy második rendszerként használt, házi mozi mellé, egy Cambridge Audio Azur 640A V2 audiophil erősítő. Fekete színben, gyári táv, gyári doboza, gyári Cambridge feliratos zsák, Európai és Angol hálózati kábel. Az erősító hibátlan, makulátlan esztétikai és műszaki állapotban van. Nagyon dinamikus pontos hangzás jellemzi, köszönhető a 700w áram felvételére képes toroid trafónak. Akár nagyobb szobák nappalik és álló hangfalak sem okoznak neki problémát. Érdemes a neten teszteket olvasni róla. Ár érték arányban nem igazán találni jobbat. Éppen ezért minden áron nem eladó. Aki ismeri a márkát és ilyen erősítőt keres, szerintem nem talál szebbet az biztos. Igény esetén készítek róla fotókat, de ahogy írtam hibátlan, mint az új! Elsősorban személyesen szeretném átadni, így természetesen próbára van lehetőség, kizárólag a vevő kérésére gondosan becsomagolva a gyári dobozában postázom is, de ezt csak előre utalás után. Személyesen Győrben vehető át.
Ára:60eft
Tel: 06702711224
mail janesz33@gmail.com
Pár infó róla ha valaki nem ismerné:
640A V2.0
Power output 75 watts (into 8Ω)-120 watts (into 4Ω)
THD <0.002% @ 1kHz, of rated power
<0.050% 20Hz - 20kHz, of rated power
<0.020% 20Hz - 20kHz @ 10w
Frequency response (-1dB) 5Hz - 50kHz
S/N ratio (ref 1w) >90dB
Input impedances 47kohms
Power Amp damping factor >100
Max power consumption 700w
Min/On power consumption <35w (no signal)
Standby power consumption <10w
Bass/Treble controls Shelving, ultimate boost/cut + /-7.5dB
@ 20Hz and 20kHz
Dimensions 100 x 430 x 310mm
(3.9 x 16.9 x 12.2”)
Weight 7.4kg (16.3Lbs)