Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harman Kardon HK 630
Harman Kardon HK 630
Köszönöm az érdeklődéseket, az erősítő elkelt.
Harman Kardon HK 630
Még vihető!
Harman Kardon HK 630
Szia, küldtem privit!
Ment válasz is!
Harman Kardon HK 630
Szia, küldtem privit!
Harman Kardon HK 630
Hello!
Érdekelne ha megvan még. XI. kerben esetleg kis lehet próbálni saját környezetben? Vagy ha más nem valami kipróbálási időszak működhet?
Üdv:
G.
Szia! Igen, megoldható! Írtam neked PÜ-t.
Harman Kardon HK 630
Hello!
Érdekelne ha megvan még. XI. kerben esetleg kis lehet próbálni saját környezetben? Vagy ha más nem valami kipróbálási időszak működhet?
Üdv:
G.
Harman Kardon HK 630
Sikerült távot szerezni az erősítőhöz, amivel tökéletesen működik! Így az ára az eredetileg meghirdetett ár, fix 38 ezer, immár távirányítóval együtt!
Harman Kardon HK 630
36 ezerért vihető az erősítő
Harman Kardon HK 630
Az árba némi alku beleférhet
Harman Kardon HK 630
Köszönöm gabó68
A hirdetés szövegéhez annyi kiegészítés, hogy kihasználtság helyett, természetesen kihasználatlanság tervezett íródni, és a 2x40W-os teljesítményt 8 ohmon adja le.
És még mindig vihető!
Ez egy remek erősítő.
Harman Kardon HK 630
Ez egy remek erősítő.
Harman Kardon HK 630
Harman Kardon HK 630 erősítő kifogástalan műszaki állapotban, a fotókon látható állapotban, kihasználtság miatt, táv nélkül eladó, 38 000 Ft-ért. Nagyon kellemes hangja van. Beépített phono fokozat, aranyozott RCA csatlakozók, hidalható elő és végfok, 2x40 W zenei teljesítmény, 2x2 hangfal köthető rá, banándugózható hangfalcsatlakozókkal.
Elsősorban személyes átvétel lenne az ideális, ez esetben Kaposváron és Budapesten tekinthető meg az erősítő, a posta is megoldható, ez megbeszélés tárgya.