Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

T+A Pulsar R 2000 AC

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 34

T+A Pulsar R 2000 AC

Hozzászólás Szerző: early »

Köszönjük a lehetőséget , az erősítő elkelt. Remélem új gazdájánál is lelkesen zenél majd !

early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

T+A Pulsar R 2000 AC

Jégen ,ha nem megy el akkor a hónap vége fele Bp. fele egy másik fórumtárs is meghallgatná .

pferi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 271

T+A Pulsar R 2000 AC

Hozzászólás Szerző: pferi »

Én láttam és hallottam is. Nagyon szép állapotban van, és igen jól is zenél. Részletező és dinamikus, no meg van benne erő. Szerintem minden hangsugárzót meghajt. Nem akartam teljesen szakítani a csöves világgal, ezért nem zenél most nálam.
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: Audio Note One 1.x, RIF DAC, Erősítö: Line Magnetic 211IA; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.

chopper
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 60

T+A Pulsar R 2000 AC

Hozzászólás Szerző: chopper »

early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

T+A Pulsar R 2000 AC

Termèszetesen kèszitettem,de azokat nem sikerült feltölteni, újabb próbálkozás. Több pü-re válaszok. A végfok panelek és az FM panel látszódik a fotón, alatta külön NYÁK-on az előfok és a táprész van.

chopper
Fórumlakó
Fórumlakó

T+A Pulsar R 2000 AC

Köszi a képeket. 
Engem a hátulja, a teteje és az oldalai is érdekelnének. Ha megoldható ezekből az irányokból is kérek képeket.    

early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

T+A Pulsar R 2000 AC

Régóta igért képek

early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

T+A Pulsar R 2000 AC

Kedves Pengő !

Sajnálom,hogy nem én válaszoltam előbb , de egy kis baleset történt. Mostanra tudom valamelyest mozgatni a karom, de tekintve a nemes célt megpróbálok írni. Macilaci helyszíni leírása olyan pontos ,hogy biztos közös ismerősre gondolunk .De tekintve hogy te nem az erősítőt szeretnéd megvenni , hanem a T+A hangfalról kérdeztél így nem vádolhatnak meg bennünket ,hogy összebeszélnénk.
Igen ismerősünktől indult el a T+A szeretete ,már aki szereti a dinamikus ,levegős ,pontos térleképzésű hangot.Azóta nálam is ilyen elektronikák alkotják a fő vonalat (lsd magamról ). Mivel nekem sikerült  T+A A 1500 végfokot vennem , ezért adtam el a korábbi A 2000 AC végfokomat barátomnak ,a címben szereplő erősítő tulajdonosának, ill. megígértem, hogy segítek az eladásban.
A " márnem fiatal " ismerős együtt élt már néhány pár hangfallal , mire megállapodott, így nekünk egyszerűbb dolgunk volt. Néhány segítség  a beszerzéshez mivel én 3 pár T+A  hangfalat vettem ebay-en. Sajnos mostanába egyre ritkábban fordul elő , és azok is a gyártás helyéhez közel. Az eladók kivétel nélkül saját kezüleg átvételt írnak, így vagy kamionos ismerős,futárcég ,vagy saját utazással  mindenképp számolj. Ha nem felújított mélyperemes , akkor ennek beszerzésére ill. jó szakemberre ,vagy ügyes kézre ( saját ) is gondolj. Ha ezeken túl vagy akkor hátradőlhetsz és jókat mosolyoghatsz a hifi show-kon.

Ui:Néhány éve még hasonló stílusban íródó hírdetések voltak , ahol a beírások az eladást és a tapasztalatmegosztást  is segítették.  Végül is ez egy Fórum . Sajnos a trollkodás és a személyeskedések kiölték ezt a lehetőséget akár az eladás topicban szélesebb körben megoszthatnánk véleményünket.

Szóval a szóban forgó erősítő fix ára: 130.000 forint

pengő
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

T+A Pulsar R 2000 AC

Hozzászólás Szerző: pengő »

Kedves Macilaci,
Köszönöm a válaszodat.  Ahogy a legtalálóbban hangzik, : ez zene füleimnek. Azt hiszem a lényeget a végén írtad le.A megfizethető megfizethetetlen. És ezt talán csupa nagybetűvel kellene írni.
Irány az eBay.
"Szeretném tudni, miért vannak a zenészek a színpadon, és nem azt, hogy hol". (John Farlowe)

chopper
Fórumlakó
Fórumlakó

T+A Pulsar R 2000 AC

Várjuk a saját fotókat!

lacimaci77
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 14

T+A Pulsar R 2000 AC

Hozzászólás Szerző: lacimaci77 »

Én csupán külső szemlélője vagyok az eladó portékájának és a "eladási fórumnak", ellenben szeretném megkaparintani ezt az erősítőt, némi anyagi fedezeti hiányom van még.
A szóban forgó hangfalat kétszer hallottam: 
- Varázslatos hangok nyerhetőek ki belőle, megfelelő összeállítással: a körülmények közé tartozik, hogy T+A elő és végfokhajtotta, Cambridge Audio Cd és/vagy Pc-s forrás (semmi extra egyszerű Win7, Jetaudio lejátszó, Audioquest Forest USB, CA DAC, Kingrex USB transport), jó minőségű, de nem extra kábelek VDh RCA, 100000 Ft-os hangfalkábelt kiváltó VanDamme hangfalkábel 8000.- (na ez meglepő volt, de igaz, mert mindkét verziót hallottam). További körítés: rendezett akusztika és jó minőségű forrásanyagok. 
Behunytam a szemem és tökéletesen kirajzolódott a színpad, "életszerű hangszerhangok", hatalmas dinamika. Egyszóval a szobába beköltöztek a zenészek. A kedves ismerősöm, már nem is olyan fiatal és végig járta a hifizés zegzugait, de ennél az összeállításnál megragadt. Ez a megfizethető, megfizethetetlen.
Egyébként a Pulsar eladójával közös ismerősünk.  
Forrás: Raspberry PI 4B + Allo Digione + Rune Audio; Erősítő: DIY végfok; Hangsugárzó: Revel Performa M20; DAC: Topping D90 MQA előfok/DAC Kábelek: Crystal Cooper hangfal és IC, AudioQuest Eagle Eye koax

pengő
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

T+A Pulsar R 2000 AC

Hozzászólás Szerző: pengő »

Üdvözlet,
Egy kicsit off Topic, hangfal ügyben szeretném a véleményedet tudni, mivel kevés embernek van TMR 160 sugárzója. Mi a véleményed róla?Bármilyen furcsa én még mindig szívesebben vennék egy ilyen klasszikus monstrumot, mint egy   divatos nagynevű 3-4x drágább darabot. Néhány hónapja vadászok már rá.Németo-ban is ritkán felbukkanó darab, viszonylag egyszerűen lehet hozzájutni. Köszönöm a megtisztelő figyelmedet.
"Szeretném tudni, miért vannak a zenészek a színpadon, és nem azt, hogy hol". (John Farlowe)

nordost
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 146

T+A Pulsar R 2000 AC

Hozzászólás Szerző: nordost »

" ismét jóérzés töltött el miért választottam a T+A vonalat "
Ezzel nem vagy egyedül!  

early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

T+A Pulsar R 2000 AC

UP.

early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

T+A Pulsar R 2000 AC

Egy másik érdeklődő kérésére végigpróbáltam mindent. 2 csatornás XLR preout panelként van benne. Szóval az erősítőként való használat mellett + 2 csatorna szabályozható előfok kimenet is van , amivel aktív sub-okat vagy végfokokat hajthat meg. Emellett 3 LINE kimenet is van rajta .Jó minőségű a phono fokozat ( csak MM-hangszedőm van ) is. Hátha az előbbiek valakinek fontosak lennének. Természetesen meg is hallgattam ,és ismét jóérzés töltött el miért választottam a T+A vonalat .

early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

T+A Pulsar R 2000 AC

A vevőjelölt még nem döntött , ezért egy kicsit előrehozom. Az ár még kicsit alkuképes , pedig az eladónak újra be kell szerezni a távírányítót és + infraszenzort a saját rendszeréhez. Meghallgatható nálam elő+végfok vagy csöves ellenében is. Ésszerű távolságban saját rendszerben is kipróbálható .

early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

T+A Pulsar R 2000 AC

Egy kicsit előrehozom.Egyébként szezon ide vagy oda volt már rá meghallgatás , és tetszett is az illetőnek , pedig csak később otthon vettem észre ,hogy "" egyik kezét hátra is kötöttük" .Hűsítő üdeség volt abban a nagy melegben .

early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

T+A Pulsar R 2000 AC

Engem biztosan nem fogsz elkeseríteni , mert én csak megbízásból hírdetem . Egy-két kíváncsi audiofül pedig bármikor  akadhat . Egyébként most el is hoztam a tulajtól , lehet azért lövök majd néhány kedvcsináló fotót.

ludy
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 154

T+A Pulsar R 2000 AC

Hozzászólás Szerző: ludy »

Esedékes előrébb hozni . Nyáron ugyan uborkaszezon van , de elege volt már a szekrényben való pihenésből , szeretne már egy kicsit zenélni. Hallgassátok meg !Nem akarlak elkeseriteni, de szerintem egész évben uborkaszezon van

early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

T+A Pulsar R 2000 AC

Esedékes előrébb hozni . Nyáron ugyan uborkaszezon van , de elege volt már a szekrényben való pihenésből , szeretne már egy kicsit zenélni. Hallgassátok meg !

early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

T+A Pulsar R 2000 AC

Most csak UP !

early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

T+A Pulsar R 2000 AC

Távol voltunk , ezért egy kicsit lecsúsztunk. Előrehozom ,hátha valaki mégis akar egy jó kis erősítőt.

early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

T+A Pulsar R 2000 AC

Már 140.000 ft.-ért is eladó eme remek erősítő.

early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

T+A Pulsar R 2000 AC

Hozzuk előrébb egy kicsit. Az ár még alkuképes. 

early
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

T+A Pulsar R 2000 AC

A tulajdonos telefonszámát küldöm pü-ben.

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”