Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
T+A Pulsar R 2000 AC
T+A Pulsar R 2000 AC
Köszönjük a lehetőséget , az erősítő elkelt. Remélem új gazdájánál is lelkesen zenél majd !
T+A Pulsar R 2000 AC
Jégen ,ha nem megy el akkor a hónap vége fele Bp. fele egy másik fórumtárs is meghallgatná .
T+A Pulsar R 2000 AC
Én láttam és hallottam is. Nagyon szép állapotban van, és igen jól is zenél. Részletező és dinamikus, no meg van benne erő. Szerintem minden hangsugárzót meghajt. Nem akartam teljesen szakítani a csöves világgal, ezért nem zenél most nálam.
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: Audio Note One 1.x, RIF DAC, Erősítö: Line Magnetic 211IA; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.
T+A Pulsar R 2000 AC
Termèszetesen kèszitettem,de azokat nem sikerült feltölteni, újabb próbálkozás. Több pü-re válaszok. A végfok panelek és az FM panel látszódik a fotón, alatta külön NYÁK-on az előfok és a táprész van.
- chopper
- Fórumlakó
- Értékelés: 60
T+A Pulsar R 2000 AC
Köszi a képeket.
Engem a hátulja, a teteje és az oldalai is érdekelnének. Ha megoldható ezekből az irányokból is kérek képeket.
T+A Pulsar R 2000 AC
Régóta igért képek
T+A Pulsar R 2000 AC
Kedves Pengő !
Sajnálom,hogy nem én válaszoltam előbb , de egy kis baleset történt. Mostanra tudom valamelyest mozgatni a karom, de tekintve a nemes célt megpróbálok írni. Macilaci helyszíni leírása olyan pontos ,hogy biztos közös ismerősre gondolunk .De tekintve hogy te nem az erősítőt szeretnéd megvenni , hanem a T+A hangfalról kérdeztél így nem vádolhatnak meg bennünket ,hogy összebeszélnénk.
Igen ismerősünktől indult el a T+A szeretete ,már aki szereti a dinamikus ,levegős ,pontos térleképzésű hangot.Azóta nálam is ilyen elektronikák alkotják a fő vonalat (lsd magamról ). Mivel nekem sikerült T+A A 1500 végfokot vennem , ezért adtam el a korábbi A 2000 AC végfokomat barátomnak ,a címben szereplő erősítő tulajdonosának, ill. megígértem, hogy segítek az eladásban.
A " márnem fiatal " ismerős együtt élt már néhány pár hangfallal , mire megállapodott, így nekünk egyszerűbb dolgunk volt. Néhány segítség a beszerzéshez mivel én 3 pár T+A hangfalat vettem ebay-en. Sajnos mostanába egyre ritkábban fordul elő , és azok is a gyártás helyéhez közel. Az eladók kivétel nélkül saját kezüleg átvételt írnak, így vagy kamionos ismerős,futárcég ,vagy saját utazással mindenképp számolj. Ha nem felújított mélyperemes , akkor ennek beszerzésére ill. jó szakemberre ,vagy ügyes kézre ( saját ) is gondolj. Ha ezeken túl vagy akkor hátradőlhetsz és jókat mosolyoghatsz a hifi show-kon.
Ui:Néhány éve még hasonló stílusban íródó hírdetések voltak , ahol a beírások az eladást és a tapasztalatmegosztást is segítették. Végül is ez egy Fórum . Sajnos a trollkodás és a személyeskedések kiölték ezt a lehetőséget akár az eladás topicban szélesebb körben megoszthatnánk véleményünket.
Szóval a szóban forgó erősítő fix ára: 130.000 forint
T+A Pulsar R 2000 AC
Kedves Macilaci,
Köszönöm a válaszodat. Ahogy a legtalálóbban hangzik, : ez zene füleimnek. Azt hiszem a lényeget a végén írtad le.A megfizethető megfizethetetlen. És ezt talán csupa nagybetűvel kellene írni.
Irány az eBay.
"Szeretném tudni, miért vannak a zenészek a színpadon, és nem azt, hogy hol". (John Farlowe)
- chopper
- Fórumlakó
- Értékelés: 60
T+A Pulsar R 2000 AC
Várjuk a saját fotókat!
- lacimaci77
- Nincs visszaút
- Értékelés: 14
T+A Pulsar R 2000 AC
Én csupán külső szemlélője vagyok az eladó portékájának és a "eladási fórumnak", ellenben szeretném megkaparintani ezt az erősítőt, némi anyagi fedezeti hiányom van még.
A szóban forgó hangfalat kétszer hallottam:
- Varázslatos hangok nyerhetőek ki belőle, megfelelő összeállítással: a körülmények közé tartozik, hogy T+A elő és végfokhajtotta, Cambridge Audio Cd és/vagy Pc-s forrás (semmi extra egyszerű Win7, Jetaudio lejátszó, Audioquest Forest USB, CA DAC, Kingrex USB transport), jó minőségű, de nem extra kábelek VDh RCA, 100000 Ft-os hangfalkábelt kiváltó VanDamme hangfalkábel 8000.- (na ez meglepő volt, de igaz, mert mindkét verziót hallottam). További körítés: rendezett akusztika és jó minőségű forrásanyagok.
Behunytam a szemem és tökéletesen kirajzolódott a színpad, "életszerű hangszerhangok", hatalmas dinamika. Egyszóval a szobába beköltöztek a zenészek. A kedves ismerősöm, már nem is olyan fiatal és végig járta a hifizés zegzugait, de ennél az összeállításnál megragadt. Ez a megfizethető, megfizethetetlen.
Egyébként a Pulsar eladójával közös ismerősünk.
Forrás: Raspberry PI 4B + Allo Digione + Rune Audio; Erősítő: DIY végfok; Hangsugárzó: Revel Performa M20; DAC: Topping D90 MQA előfok/DAC Kábelek: Crystal Cooper hangfal és IC, AudioQuest Eagle Eye koax
T+A Pulsar R 2000 AC
Üdvözlet,
Egy kicsit off Topic, hangfal ügyben szeretném a véleményedet tudni, mivel kevés embernek van TMR 160 sugárzója. Mi a véleményed róla?Bármilyen furcsa én még mindig szívesebben vennék egy ilyen klasszikus monstrumot, mint egy divatos nagynevű 3-4x drágább darabot. Néhány hónapja vadászok már rá.Németo-ban is ritkán felbukkanó darab, viszonylag egyszerűen lehet hozzájutni. Köszönöm a megtisztelő figyelmedet.
"Szeretném tudni, miért vannak a zenészek a színpadon, és nem azt, hogy hol". (John Farlowe)
T+A Pulsar R 2000 AC
" ismét jóérzés töltött el miért választottam a T+A vonalat "
Ezzel nem vagy egyedül!
T+A Pulsar R 2000 AC
Egy másik érdeklődő kérésére végigpróbáltam mindent. 2 csatornás XLR preout panelként van benne. Szóval az erősítőként való használat mellett + 2 csatorna szabályozható előfok kimenet is van , amivel aktív sub-okat vagy végfokokat hajthat meg. Emellett 3 LINE kimenet is van rajta .Jó minőségű a phono fokozat ( csak MM-hangszedőm van ) is. Hátha az előbbiek valakinek fontosak lennének. Természetesen meg is hallgattam ,és ismét jóérzés töltött el miért választottam a T+A vonalat .
T+A Pulsar R 2000 AC
A vevőjelölt még nem döntött , ezért egy kicsit előrehozom. Az ár még kicsit alkuképes , pedig az eladónak újra be kell szerezni a távírányítót és + infraszenzort a saját rendszeréhez. Meghallgatható nálam elő+végfok vagy csöves ellenében is. Ésszerű távolságban saját rendszerben is kipróbálható .
T+A Pulsar R 2000 AC
Egy kicsit előrehozom.Egyébként szezon ide vagy oda volt már rá meghallgatás , és tetszett is az illetőnek , pedig csak később otthon vettem észre ,hogy "" egyik kezét hátra is kötöttük" .Hűsítő üdeség volt abban a nagy melegben .
T+A Pulsar R 2000 AC
Engem biztosan nem fogsz elkeseríteni , mert én csak megbízásból hírdetem . Egy-két kíváncsi audiofül pedig bármikor akadhat . Egyébként most el is hoztam a tulajtól , lehet azért lövök majd néhány kedvcsináló fotót.
T+A Pulsar R 2000 AC
Esedékes előrébb hozni . Nyáron ugyan uborkaszezon van , de elege volt már a szekrényben való pihenésből , szeretne már egy kicsit zenélni. Hallgassátok meg !Nem akarlak elkeseriteni, de szerintem egész évben uborkaszezon van
T+A Pulsar R 2000 AC
Esedékes előrébb hozni . Nyáron ugyan uborkaszezon van , de elege volt már a szekrényben való pihenésből , szeretne már egy kicsit zenélni. Hallgassátok meg !
T+A Pulsar R 2000 AC
Most csak UP !
T+A Pulsar R 2000 AC
Távol voltunk , ezért egy kicsit lecsúsztunk. Előrehozom ,hátha valaki mégis akar egy jó kis erősítőt.
T+A Pulsar R 2000 AC
Már 140.000 ft.-ért is eladó eme remek erősítő.
T+A Pulsar R 2000 AC
Hozzuk előrébb egy kicsit. Az ár még alkuképes.
T+A Pulsar R 2000 AC
A tulajdonos telefonszámát küldöm pü-ben.