Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pointe Sima Jubilee csöves, integrált, sztereó erősitő

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
Pointe
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 469
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pointe »

A második erősítő is új gazdára talált.

Pato
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Pato »

Az emlitett készüléknek én lettem az gazdája.Finoman szolva is levett a lábamrol. Szeretném  megköszönni a késő esti demoval együtt.
Olvasmányaim alapján eddig is kedveltem a Pointe céget és filozofiájukat a készülékek építése és értékesíte terén de most "hívő" lettem.
(.....minden igaz...Rohanjatok vásárolni....)

Mégegyszer köszönöm.

Patonay Tamás

Pointe
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

A felújított, 129.990 forintos darab új gazdát talált. Úgy tűnik, nagyon jó helyre került, ahol a hangját értékelik, az esztétikai hiányosságait megbocsátják.

A másik készülék még megvan. Az is kiváló vétel, eredeti állapotban, átnézve, beállítva.

Pointe
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Eladó nem is egy, hanem rögtön egyszerre kettő Pointe Sima Jubilee erősítő - mind a kettő beszámítással került hozzánk.

Az egyik erősítő teljesen gyári állapotú, az eredeti szovjet végcsövekkel, amik tökéletesen egészséges állapotban vannak. A konstruktőr által ellenőrizve, bemérve. Ezt 119.990-ért adjuk oda. (A képen ő van felül.)

A másik erősítő kicsit trükkösebb. Kívülről egy picit megviseltebb (lásd a foltokat, a tekerentyűk kopásait), a hátsó csatlakozóit korábban cserélték. A tulaj felújításra és upgrade-re hozta hozzánk. Ennek megfelelően a készülék teljesen fel lett újítva, megkapta a Pointe Sima 20 alkatrészeit, beleértve az új NOS Tungsram EL84 csöveket is. Majd az illető inkább egy új Pointe Platinum erősítővel távozott    Ezt az erősítőt így 129.990-ért kínáljuk. (Csak az új végcsövek 28 ezret érnek.) Ha tetszik az erősítő hangja, kb 20 ezerért levezényeljük a teljes külső felújítását is.

A készülékek meghallgathatóak otthon, a saját rendszerben is.

További infó:

http://pointe.hu/erositok/pointe-sima

Kapcsolat:

- telefon: 06 20 322 9095
- email: info@pointe.hu

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”