Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pointe Sima Jubilee csöves, integrált, sztereó erősitő
- Pointe
- V.I.P.

- Értékelés: 469
- Kapcsolat:
A második erősítő is új gazdára talált.
Az emlitett készüléknek én lettem az gazdája.Finoman szolva is levett a lábamrol. Szeretném megköszönni a késő esti demoval együtt.
Olvasmányaim alapján eddig is kedveltem a Pointe céget és filozofiájukat a készülékek építése és értékesíte terén de most "hívő" lettem.
(.....minden igaz...Rohanjatok vásárolni....)
Mégegyszer köszönöm.
Patonay Tamás
- Pointe
- V.I.P.

- Kapcsolat:
A felújított, 129.990 forintos darab új gazdát talált. Úgy tűnik, nagyon jó helyre került, ahol a hangját értékelik, az esztétikai hiányosságait megbocsátják.
A másik készülék még megvan. Az is kiváló vétel, eredeti állapotban, átnézve, beállítva.
- Pointe
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Eladó nem is egy, hanem rögtön egyszerre kettő Pointe Sima Jubilee erősítő - mind a kettő beszámítással került hozzánk.
Az egyik erősítő teljesen gyári állapotú, az eredeti szovjet végcsövekkel, amik tökéletesen egészséges állapotban vannak. A konstruktőr által ellenőrizve, bemérve. Ezt 119.990-ért adjuk oda. (A képen ő van felül.)
A másik erősítő kicsit trükkösebb. Kívülről egy picit megviseltebb (lásd a foltokat, a tekerentyűk kopásait), a hátsó csatlakozóit korábban cserélték. A tulaj felújításra és upgrade-re hozta hozzánk. Ennek megfelelően a készülék teljesen fel lett újítva, megkapta a Pointe Sima 20 alkatrészeit, beleértve az új NOS Tungsram EL84 csöveket is. Majd az illető inkább egy új Pointe Platinum erősítővel távozott Ezt az erősítőt így 129.990-ért kínáljuk. (Csak az új végcsövek 28 ezret érnek.) Ha tetszik az erősítő hangja, kb 20 ezerért levezényeljük a teljes külső felújítását is.
A készülékek meghallgathatóak otthon, a saját rendszerben is.
További infó:
http://pointe.hu/erositok/pointe-sima
Kapcsolat:
- telefon: 06 20 322 9095
- email: info@pointe.hu