Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Obelisk PRE/PM rendszer
Na akkor mostantól nincs ilyen Dákóromán, se egyéb "találmány", hogy árverés! Ez itt nem a vatera!
Elegem van, hogy az ilyenek miatt szétflamelik a fórumot és csak a balhé van belőle, nekünk, meg a meló és a nyafogás hegyek. Beírom a szabályzatba, hogy a licitálás tilos!
Te pedig találd ki, hogy mennyit szeretnél kapni érte, és azt az árat írd bele, vagy törlöm a hirdetést!
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9226
Na akkor mostantól nincs ilyen Dákóromán, se egyéb "találmány", hogy árverés! Ez itt nem a vatera!
Elegem van, hogy az ilyenek miatt szétflamelik a fórumot és csak a balhé van belőle, nekünk, meg a meló és a nyafogás hegyek. Beírom a szabályzatba, hogy a licitálás tilos!
Te pedig találd ki, hogy mennyit szeretnél kapni érte, és azt az árat írd bele, vagy törlöm a hirdetést!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- the_real_mayan
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 68
Van egy olyan ősi dákóromán találmány hogy árverés... Na annak pont az a lényege, hogy akinek többet ér, az többet ad érte :-) Tudom, ez itt nem árverés, de miért ne ? Ilyen az üzlet, na meg ugye tudjátok hogy mennyi is az új ára ennek a szettnek ? ( 1265000 Ft )
De légyszi ne veszekedjetek... komolyan nincs értelme, és zárnom kell a topicot ha ez folytatódik.
Sajnálom hogy némi vitát generáltam, nem gondoltam hogy ez lesz. Azt hittem logikus amit írtam, hogy módosítom az árat, a már ismert okból kifolyólag. Ha valaki ad érte 600-at, már nem annyira szeretném 550-ért eladni, azt hiszem más is hasonlóképp gondolná :-)
Zoli
Abszolút nem logikus, pláne hogy nem is ígérte biztosra szegénykém...sokkal inkább tűnik úgy, mintha indokot keresnél az emelésre.
Ha már egyszer volt 550, ki akarna érte 600-at adni, leszámítva azt az egy fura komát:)
Nem komoly vevő vagyok, hanem érdeklődő, komoly vásárlási szándékkal.
De ahol 550-ből 600 lesz, az egész egyszerűen nem az én eladóm
Drukkolok, hogy elmenjen a felsrófolt áron.
Ha TÉNYLEG komoly vevő vagy, miért kéne lemondanod róla?
Teszel egy ajánlatot priviben, esetleg a komolyságát erősítendő adsz egy kis előleget, és tiéd a szett!
Az ár pedig mindig annyi, amit megfizetnek, nem amit kigondolnak !
Ha szeretnéd a motyót, akkor HAJRÁ, és nix nyafogás!
Nálam PRE/PS zenél, és imádom. 2 PM pedig még több erő - legfeljebb azon kell agyalni, hogy ehhez már Enigma dukál!
- the_real_mayan
- Kezdő Fórumlakó
Sajnálom hogy némi vitát generáltam, nem gondoltam hogy ez lesz. Azt hittem logikus amit írtam, hogy módosítom az árat, a már ismert okból kifolyólag. Ha valaki ad érte 600-at, már nem annyira szeretném 550-ért eladni, azt hiszem más is hasonlóképp gondolná :-)
Zoli
És szomorúvá tett, hogy le kell mondjak a szettről
Teszel egy ajánlatot priviben, esetleg a komolyságát erősítendő adsz egy kis előleget, és tiéd a szett!
Nálam PRE/PS zenél, és imádom. 2 PM pedig még több erő - legfeljebb azon kell agyalni, hogy ehhez már Enigma dukál!
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2577
És szomorúvá tett, hogy le kell mondjak a szettről
Engem komolyan érdekelne, hogy miért szeretnél többet adni a kiírt árnál.
Miért? Mert Debrecen itt van tőlem egy köpésre, régóta szemezgetek sztereó erősítőkkel, aktívan érdeklődöm is mindenfelé és valóban bizgatott ez az összeállítás. De ha ilyen dinamikusan változik az ára, az nekem "kalapot fel, s ki az ajtón" indok.
Eszembe nem jutna, hogy többet adjak valamiért, ha egyébként most sincs meg rá a pénzem.
És szomorúvá tett, hogy le kell mondjak a szettről Ezért lett volna jó megérteni.
Helló Mindenki!
Nem hiszem, hogy mindenkinek minden esetben mindent értenie kellene, de a tisztánlátás kedvéért leírom.
Nem kértem, hogy jegelje nekem az eladó az eszközöket, sőt biztattam, ha jön vevő, ne várjon rám, sikeres üzletkötést kívánok. Én valóban 600 ezret adok érte, amint megvan a pénzem, és ha még meg lesz az áru. Mi nem érthető ezen, szerintem elég korrekt ajánlat, és azt gondolom minden forintja megéri ennyiért is.
Sok sikert mindenkinek!
A vevő időt kért és ezért felárat ajánlott. Nem mondta biztosra (vélhetően nem 100%, hogy a vételár a jelzett időpontig bejön) ezért nem bíztatta az eladót jegelésre. Előleget sem adott, ugyanezen okból.
Ha közben jön egy másik igazi vevő és tesz egy ajánlatot mondjuk azonnali tuti 550eFt-ra az eredeti kiírás szerint, akkor az eladó eldönti, hogy a biztos kevesebbet vagy a bizonytalan többet választja!
Ennyi ...
A cuccnak pedig nagy UP, ennyi pénzért ezt a hangot nehéz upgradelni
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2577
A vevő időt kért és ezért felárat ajánlott. Nem mondta biztosra (vélhetően nem 100%, hogy a vételár a jelzett időpontig bejön) ezért nem bíztatta az eladót jegelésre. Előleget sem adott, ugyanezen okból.
Ha közben jön egy másik igazi vevő és tesz egy ajánlatot mondjuk azonnali tuti 550eFt-ra az eredeti kiírás szerint, akkor az eladó eldönti, hogy a biztos kevesebbet vagy a bizonytalan többet választja!
Ennyi ...
A cuccnak pedig nagy UP, ennyi pénzért ezt a hangot nehéz upgradelni
- Józsi60
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 1
Helló Mindenki!
Nem hiszem, hogy mindenkinek minden esetben mindent értenie kellene, de a tisztánlátás kedvéért leírom.
Nem kértem, hogy jegelje nekem az eladó az eszközöket, sőt biztattam, ha jön vevő, ne várjon rám, sikeres üzletkötést kívánok. Én valóban 600 ezret adok érte, amint megvan a pénzem, és ha még meg lesz az áru. Mi nem érthető ezen, szerintem elég korrekt ajánlat, és azt gondolom minden forintja megéri ennyiért is.
Sok sikert mindenkinek!
Én ezt sose értettem...
Adott egy komoly vevő, akinek jelen pillanatban nem áll rendelkezésére a teljes összeg. Hajlandó akár többet is fizetni, ha az eladó tartja számára az eszközöket. Miért nem utal el előre 20-30%-ot, amivel kifejezi szándéka komolyságát és mindenki nyugodtan várhatja a március közepét?
De ha már egyszer 550-volt az ára, akkor erre jelentkezett valaki, hogy ő inkább 600 ezerért venné meg? Annyira életszerűen hangzik:) Noormális?
https://coub.com/view/41wsp
OFF
Kedves leslie10, nem tilos elmondani a véleményedet, hogy mivel nem értesz egyet!
ON
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Köszi! Nos, valójában van egy komoly érdeklődő, aki többet is (600eFt) ad a PRE/PM rendszerért (hangfalpár nélkül) de csak március közepén. Hogy mindenkivel korrekt legyek, arra gondoltam ennek fényében itt is módosítom az árat 600 eFt-ra.
Inkább zárd le vagy jegeld addig,mert ez így elég rosszul jön le.
Köszi! Nos, valójában van egy komoly érdeklődő, aki többet is (600eFt) ad a PRE/PM rendszerért (hangfalpár nélkül) de csak március közepén. Hogy mindenkivel korrekt legyek, arra gondoltam ennek fényében itt is módosítom az árat 600 eFt-ra.
Inkább zárd le vagy jegeld addig,mert ez így elég rosszul jön le.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9226
Írtam valamit, de kitöröltem...
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Ezt szerintem gondold át.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
- the_real_mayan
- Kezdő Fórumlakó
Érthetetlen hogy ezt még nem vitték el ennyiért.
Szuper vasak,valaki jól jár majd velük.
- the_real_mayan
- Kezdő Fórumlakó
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6315
Tisztelettel:
A címet kijavítottam.A jó kis Heed-ek eladóak az adott áron, felesleges az "igényfelmérés"-hiszen gyakorlatilag minden hirdetés az.
Sok sikert!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Józsi60
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 1
Szia!
Küldtem privát üzenetet.
Kellene egy telefon elérhetőség!
Köszi
- the_real_mayan
- Kezdő Fórumlakó
fel...
- the_real_mayan
- Kezdő Fórumlakó
Eladó lehet a heed obelisk pre + 2 db pm rendszerem, a pre újabb, új előlapos, a pm-ek v1.0 -ások (nincs különbség az újhoz képest, csak a tápegység elhelyezése más). Irányáruk egyben, mert egyben szeretném eladni őket debreceni személyes átvétellel: 550 eFt
Esetleg a zsolt audio stand-art 1 hangfalpárom is mehet velük, + 50 eFt-ért.