Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hivox erősitő
Hivox erősitő
Új irányár 95000ft
Hivox erősitő
Integrált erősítő cd páros esetleg hangfallal csere érdekelne ( beszámolnék)
régi receivert is beszámítanék
Hivox erősitő
Integrált erősítő cd páros esetleg hangfallal csere érdekelne ( beszámolnék)
Hivox erősitő
Teszek egy utolsó kisérletet.
100000ft ért vihető az egész motyó full kábelekkel
Hivox erősitő
Ez tényleg vicces ,hogy még érdeklődő sincsen!
Gyönyörű szett!
Hangra is biztos baromi jó ,ha olyan jó mint egy alces élosztó, akkor ez best buy ilyen árban !
Sok sikert az eladásához!
Pedig igen rugalmas vagyok az ára illetőleg...
- KR-ACOUSTIC
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 1514
Hivox erősitő
Ez tényleg vicces ,hogy még érdeklődő sincsen!
Gyönyörű szett!
Hangra is biztos baromi jó ,ha olyan jó mint egy alces élosztó, akkor ez best buy ilyen árban !
Sok sikert az eladásához!
Hivox erősitő
Igen, vevőtárs(ak)ra várunk!
Pedig vannak itt követők szép számmal!
De akkor mit követnek? :S
Nem az eseményeket... ;(
Hivox erősitő
Könyörgöm, szedjük szét!
Én elviszem az előfokot, valaki vigye a végfokokat!
Ha jól értem, jelen állapotában a 2 végfok egyszerre tud egy sztereo rendszer alapja lenni, (igaz, akkor biamplifikációval,) de kis módosítással 2 db sztereó erősítő is készíthető belőle! Kár lenne érte, de megoldható.
Nekem átmenetileg szükségem van egy működő és család által is biztonságosan használható előfokra, azonban készül a saját verzióm, ezért a végfokok leendő tulajdonosa idővel hozzájuthatna az előfokhoz is. Értelmezzük ezt fizetéseltolási opcióként. Ez akár kívánatos is lehet, elősegítheti a folyamatokat.
Ha valaki egyben gondolkodik rajta, akkor nyilvánvalóan önmérsékletet tanúsítunk, ez prioritást élvez minden hobbinkat kedvelő ember számára - de hátha így könnyebben léphetnénk előre...
Én szétszedném ha lenne a 2 db végfokra vevő.de nem hogy vevő sincs senmi érdeklődés.
igen a 2db végfok együtt alkot egy stereo rendszert.
Pedig azt hiszem a megadott árak már az elkótyavetyélés szintjén van.főleg akkor ha a hangját hallom...
Hivox erősitő
Könyörgöm, szedjük szét!
Én elviszem az előfokot, valaki vigye a végfokokat!
Ha jól értem, jelen állapotában a 2 végfok egyszerre tud egy sztereo rendszer alapja lenni, (igaz, akkor biamplifikációval,) de kis módosítással 2 db sztereó erősítő is készíthető belőle! Kár lenne érte, de megoldható.
Nekem átmenetileg szükségem van egy működő és család által is biztonságosan használható előfokra, azonban készül a saját verzióm, ezért a végfokok leendő tulajdonosa idővel hozzájuthatna az előfokhoz is. Értelmezzük ezt fizetéseltolási opcióként. Ez akár kívánatos is lehet, elősegítheti a folyamatokat.
Ha valaki egyben gondolkodik rajta, akkor nyilvánvalóan önmérsékletet tanúsítunk, ez prioritást élvez minden hobbinkat kedvelő ember számára - de hátha így könnyebben léphetnénk előre...
Hivox erősitő
1449683989414.jpg
20151209_190234.jpg
20151209_190224.jpg
Jár hozzá 2x2.5 3 méter neotec biamp kábel banándugózva
Hivox erősitő
Valami csere???
Hivox erősitő
Holnap reggel Pesti átvétel is megoldható
Új ára kompletten 110000ft
Dac nélkül fix 90000ft
Esetleg ha valaki feljebb szeretne lépni jóval olcsóbb integrált erősítőt beszámítok.
Hivox erősitő
Holnap reggel Pesti átvétel is megoldható
Új ára kompletten 110000ft
Dac nélkül fix 90000ft
Hivox erősitő
Nem értem, hogy-hogy nem keltek még el ennyiért.
Akiknek sz.r a nyaki gerincük:
Sza hhar
köszi
A fordítást
-
Vendég
Hivox erősitő
Nem értem, hogy-hogy nem keltek még el ennyiért.
Akiknek sz.r a nyaki gerincük:
Hivox erősitő
Nem baj,a denevéreknek is kell egy kis szórakozás.
isten vagy ☺
Hivox erősitő
Igért képek...
katasztrófa az összes kép fejjel lefelé van
Nem baj,a denevéreknek is kell egy kis szórakozás.
Hivox erősitő
Egyébként nagyon szép vasak, up neki!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Hivox erősitő
Igért képek...
katasztrófa az összes kép fejjel lefelé van
Hivox erősitő
Egy utolsó...
20151211_223859.jpg
up
OFF
na végre kiderült...azért ez megírhattad volna...
ON
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Hivox erősitő
Neotec bi hangfalkábel is jár hozzá.