Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha RX-V3800 Nagyvas
Yamaha RX-V3800 Nagyvas
Eladva szimpatikus fórumtársnak.Sok sikert kívánok neki hozzá.
Yamaha RX-V3800 Nagyvas
Akkor ma estig jegelem neked.[/quote
Köszi szépen! Este megyek meghallgatni!
Köszi szépen! Este megyek meghallgatni!
Yamaha RX-V3800 Nagyvas
Szia! Éppen egy ilyen nagyvasat keresek! Mikor mehetek meghallgatni? Kaphatnék esetleg egy telefonszámot?
Akkor ma estig jegelem neked.
Yamaha RX-V3800 Nagyvas
Szia! Éppen egy ilyen nagyvasat keresek! Mikor mehetek meghallgatni? Kaphatnék esetleg egy telefonszámot?
Yamaha RX-V3800 Nagyvas
Szia!
Ha elment, két hét és nagyon fog hiányozni... Nekem elhiheted!
Nálam A3030 váltotta, de rögtön elérzékenyültem ahogy megláttam a hirdetésed.
Sok sikert az eladáshoz!
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
Yamaha RX-V3800 Nagyvas
Szép vas
Az első tulajnak meg tényleg bravo
Auralic Aries LE streamer - Musical Fidelity A1008 CD Pro - Musical Fidelity A1008 - IQ 4180 AT
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett
Yamaha RX-V3800 Nagyvas
Eladó lett a Yamaha nagy vasam. Tesco nylon szatyorral tilos érte jönni mert 18KG és doboza nincs,első tulajdonos kidobta azt a mérőmikrofonnal,a kis távval,a papirjaival együtt.( Bravo)
Szerencsére a nagy LCD-s rendszertáv megvan.
Kiválóan üzemel,és nem érte még el a modern Házimozi erősítők rákfenéje: A Döglött HDMI panel.( Onkyo,Harman,Ca,)
Soha semmi baja nem volt,Nagy dinamikával szólal meg,főleg mozira ajánlanám,sztereóban is hallgatható,de gyorsan semmit se ér a hangja ha egy alap sztereo erősítővel hasonlítjuk össze.(arcam alpha 8,Primare A10, stb)
Kb 7-8 éves már, és portörlő rongy és egyéb készülékek minimális nyomait viseli.
Hátul sem karcos a HDMI-nél,részegen nem dugdostam át soha a kábeleket,áram alá helyezve főleg nem.
Akit érdekel eme nagydarab jószág,kérem privát üzenetben keressen.
ára:A valamikori árának 1/3-a tehát 339.000:3= 113.000.-